Sosa oyunda gençler kenarda

Fenerbahçe
Sosa oyunda gençler kenarda

Fenerbahçe sezonu Şampiyonlar Ligi potasında bitirmeyi başarırken İsmail Kartal'ın pansumanı yeni sezon için umut ışığı oldu. Ancak Kartal'ın gençlere ilişkin tercihleri soru işaretleri de doğururken kulüp, vakit kaybetmeden yeni sezonun planlamasını hayata geçirmeli.

Görev tamamlandı. Gelirken kimsenin şans tanımadığı hatta dudak büktüğü İsmail Kartal Fenerbahçe’yi 5. sıradan aldı ve Şampiyonlar Ligi potasına soktu. Öncelikle bu performans için İsmail hocayı tebrik etmek lazım. Fenerbahçe için şampiyonluk dışındaki hiçbir sonuç başarı değildir. Kartal’ın yaptığı pansuman Fenerbahçe’de yaraları sarmış ve yeni sezon için umut ışığı olmuştur. Artık Fenerbahçe için hızla karar verip vakit kaybetmeden yeni sezon planlaması elzemdir.

Fenerbahçe’nin elinde iyi, birbirini tanıyan, genç ve yerli ağırlıklı bir kadro var. Bu fırsat kaçmamalı; birkaç takviye ve iyi bir hoca ile Fenerbahçe özlediği şampiyonluğu yakalamak zorundadır. Ancak iyi bir hoca Şampiyonlar Ligi kapısını açabilir. Bu da unutulmasın.

'5-0'DAN SONRA HOCA ELEŞTİRİLİR Mİ?' DEMEYİN

Maça dönecek olursak rakip düşmesi haftalar önce kesinleşen Yeni Malatyaspor. Üstelik maçın başında on kişi kalmış. Fenerbahçe için antrenman havasında geçen bir 90 dakika ve 5-0’lık farklı galibiyet.
5-0’dan sonra hoca eleştirilir mi demeyin ama kenarda bekleyen genç futbolculara neden şans vermede bu kadar korkak davrandın be İsmail hoca? Çağtay, Yusuf, Emir, Furkan şans bulamaz mıydı?

Fenerbahçe’nin bir başka yeteneği Arda Kurtulan için bitmiş gitmiş bir maçta bile 84. dakikaya kadar beklemek neden? Arda Güler gibi bir yeteneği bile sezon boyunca koruma altına alan İsmail Hoca, dün de gençleri epey korudu! Sosa’yı 4-0 olduktan sonra oyuna almanın nasıl bir mantığı olabilir? İşte bu sorular bence maçın skorundan daha önemli.

Bir teknik direktör bu kadar korkak olmamalı. Açıkçası İsmail Kartal kısa vadede önemli işler yapsa da uzun vadede soru işaretleri taşımakta.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe İsmail Kartal fenerbahçe transferleri sercan hamzaoğlu sercan hamzaoğlu fenerbahçe