Sörloth bir robot, santrforlara ustalık dersi verdi

Atletico Madrid İspanya La Liga futbol
Sörloth bir robot, santrforlara ustalık dersi verdi
Reuters

Atletico Madrid'in Villarreal'den transferi Alexander Sörloth hiç gol atamamasına karşın Valencia karşısında bir santrforun nasıl oynaması gerektiği konusunda ustalık dersi verdi.

İspanya La Liga'da Atletico Madrid, Valencia'yı 3-0 mağlup etti. Metropolitana'daki maçın hakimi olan Atletico'nun bu üstünlüğünde rakiplerini alaşağı eden Sörloth'un büyük payı vardı.

Norveçli golcü oyunu sahanın her alanına dağıtan Rodrigo De Paul, ilk golünü atan Gallagher ve fırsatçı Griezman'la birlikte galibiyette önemli bir rol oynadı.

Maçta 10 üzerinden 9 puan verilen Sörloth için robot ifadesi kullanılıyor. Kendisine atılan her topu kontrol altına almayı başardı. Rakip defans oyuncularına top göstermedi. Her hava topunda topu indirim hakim oldu ve arkadaşlarına pas verdi. Gol atamadı ama buna gerek de yoktu zaten.

Müsabakanın diğer bir yıldızı Messi'nin koruması olarak da bilinen Rodrigo de Paul'dü. Top ayağındayken klas bir futbolcuya dönüşen Arjantinli kimsenin görmediği alanlardaki boşlukları bulabiliyor. Gallagher'a attığı pas inanılmazdı. Takımın kilit oyuncusu olma yolunda ilerliyor.