Real Sociedad Kerem Aktürkoğlu için geliyor

Haber Merkezi
Galatasaray transfer futbol İspanya La Liga son dakika
Real Sociedad Kerem Aktürkoğlu için geliyor
Fotoğraf: DepoPhotos

Son dakika transfer haberleri... Real Sociedad, transfer pazarında atağa kalkarak forvet hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. İspanya'nın kazandığı Avrupa Kupası'nda da boy gösteren Türk yıldızı Kerem Aktürkoğlu, La Liga ekibinin radarına takıldı.

Sezon boyunca gol sıkıntısı çeken Real Sociedad, forvet hattını takviye etmek için kolları sıvadı. Umar Sadiq, André Silva ve Sheraldo Becker gibi isimlerin yetersiz kalması, Borja Mayoral'ın transferini gündeme getirdi.

Sadece forvet hattı ile sınırlı kalmayan Real Sociedad, kanat bölgesini de güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda son dakika transfer haberine göre Kerem Aktürkoğlu'nun adı da ön plana çıkıyor.

Transfer piyasası uzmanı Ekrem Konur'a göre Real Sociedad, Kerem Aktürkoğlu ile yeniden masaya oturacak. Galatasaray ile de görüşmeler başlatan İspanyol ekibi, Türk yıldızın  potansiyelini göz ardı etmiyor.

Henüz 25 yaşında olan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa Kupası'nda sergilediği performansla Avrupa futbolunun dikkatini çekmeyi başardı. Galatasaray'da da önemli başarılara imza atan Türk yıldız, Real Sociedad'ın hücumuna dinamizm katabilir.