Son dakika transfer haberleri 12 Ocak 2023

transfer haberleri son dakika son dakika haber
Son dakika transfer haberleri 12 Ocak 2023

Son dakika haberlerine göre ara transfer döneminin açılmasıyla Avrupa'da transfer çılgınlığı yaşanıyor. İddialar birbirini kovalarken özellikle Premier Lig kulüpleri öne çıkıyor. İşte gerçekleşen ve gerçekleşmesi beklenen transferler... (12 Ocak 2022)

Son dakika transfer haberleri... Avrupa'dan son dakika transfer haberleri

  • Barcelona, Arjantin'in yeni yıldızı Lucas Roman için harekete geçti. Ferro Carril'de oynayan 18 yaşındaki oyuncu çok yönlü oynayabiliyor. Arjantin devleri Boca Juniors ve River Plate de bu oyuncunun peşinde.
  • Tottenham kulübü Lucas Moura'nın sözleşmesini uzatmayacağını ve oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu.
  • Dünya Kupası'nda Fas milli takımının parlayan yıldızı olan Sofyan Amrabat'ın Fiorentina'dan Atletico Madrid'e transfer olacağı iddia edildi. Liverpool da oyuncuyla ilgileniyor.
  • Benfica, Rosenborg'dan Casper Tengstedt'i 7 milyon euro + 6 milyon euro bonuslar karşılığı transfer etti. Tengstedt bu sezon Rosenborg formasıyla 14 maçta 15 gol kaydetti.
  • Berlusconi'nin takımı AC Monza, bonservisi Marsilya'da olan Elche'de forma giyen Pol Lirola'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Transfer kiralık olarak gerçekleşecek, sezon sonunda satın alma opsiyonu yer alacak.
  • Milan, Portekizli yıldızı Leao'nun kontratını uzatmak için oyuncuyla görüşmelere başladı. Oyuncunun takımda kalmak istediği belirtiliyor.
  • Dortmund'un 18 yaşındaki yıldız golcüsü Youssoufa Moukoko için Barcelona, PSG, Chelsea ve Manchester United'ın yanı sıra Newcastle United savaşıyor. Newcastle'ın oyuncuya haftalık 170 bin euro'luk çılgın bir teklif sunmaya hazırlandığı belirtiliyor.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika transfer haberleri Avrupa'dan transfer haberleri transfer transfer haberleri Son dakika haberleri