Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Galatasaray ve Acun istiyordu 'Halil Akbunar' Westerlo'ya takıma imza attı!

Galatasaray Fenerbahçe Göztepe Transfer transfer haberleri Belçika
Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Galatasaray ve Acun istiyordu 'Halil Akbunar' Westerlo'ya takıma imza attı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, takım kaptanı olan Halil Akbunar'ın Belçika ekibi Westerlo'ya transfer olduğunu açıkladı. İşte son dakika transfer gelişmesi...

Göztepe’de takım kaptanı olarak görev alan başarılı futbolcu Halil Akbunar takımdan ayrıldı. Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo, milli futbolcuyu kadrosuna kattı.

İzmir ekibi, bonservis bedeli konusunda anlaştıklarını fakat rakamsal olarak bilgi vermediği açıklamasında da yıldız futbolcu Halil Akbunar’a başarılar diledi.

HALİL AKBUNAR TRANSFERİ: GÖZTEPE'DEN WESTERLO'YA

Göztepe’nin Halil Akbunar transferi için gerçekleştirdiği açıklama şu şekilde;

Resmi işlemleri bugün tamamlanan kaptanımız Halil Akbunar'ın transferi ve bonservis bedeli konusunda Belçika ekibi KVC Westerlo ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılmıştır. Kaptan Halil'e emekleri için teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz.

halil akbunar transfer

HALİL AKBUNAR’DAN VEDA AÇIKLAMASI

Halil Akbunar, Belçika ekibi Westerlo’ya transfer olurken veda açıklaması yaptı.

Göztepe’ye gönülden bağlı olduğunu belirten deneyimli oyuncu, "Hissettiğim duyguları anlatmamın, kelimelere dökmemin en zor olduğu anlardan birini yaşıyorum. Mesleki kariyerimin başrolü, çocukluğum, gençliğim, sevincim, hüznüm tüm duyguları büyük bir coşku ile yaşadığım Göztepe’me sadece futbolcu Halil olarak veda ediyorum. Göztepeli Halil’in kalbi her zaman burada olmaya devam edecek. Adımın önüne aldığım Göztepeli sıfatını ömür boyu gururla taşımanın mutluluğu ile yaşayacağım" ifadelerini kullandı.

Westerlo takımının Halil Akbunar transfer gelişmesiyle ilgili yapmış olduğu paylaşımda şu şekilde:

fenerbahçe Galatasaray Westerlo Halil Akbunar Göztepe transfer haberleri son dakika Acun Ilıcalı Hull City