TFF'den açıklama geldi: Üç hakemin testi pozitif

Galatasaray Hatayspor
TFF'den açıklama geldi: Üç hakemin testi pozitif

Türkiye Futbol Fedarasyonu, iki üst klasman hakem ile bir üst klasman yardımcı hakemin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından Hatayspor-Galatasaray maçının hakem listesinde değişikliğe gidildiği görüldü. Fırat Aydınus maçtan alındı, Abdulkadir Bitigen atandı.

TFF, 3 hakemin koronavirüse yakalandığını açıkladı, Hatayspor-Galatasaray maçının hakem listesinde değişikliğe gidildi. Süper Lig'deki diğer maçlarda ise bir değişiklik yaşanmadı. 

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

İki Üst Klasman hakemimiz ile bir Üst Klasman Yardımcı hakemimizin 31.03.2021 Çarşamba ve 01.04.2021 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR test sonuçları pozitif çıkmıştır.Hakemlerimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 10 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ DEĞİŞTİ

TFF, haftanın programında Hatayspor-Galatasaray maçının hakeminin de değiştiği görüldü. Galatasaray maçına Fırat Aydınus atanmıştı. Aydınus'un yerine Abdulkadir Bitigen'in atandığı görüldü. 

TFF'den açıklama geldi: Üç hakemin testi pozitif - Resim : 1

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Hakem değişikliğiyle ilgili olarak Galatasaray'dan da bir açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Süper Lig'in 32. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacağımız Atakaş Hatayspor maçına Covid-19 testi pozitif çıkan Fırat Aydınus'un yerine Abdulkadir Bitigen atanmıştır" denildi. 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber