Talisca'dan Galatasaray açıklaması

Galatasaray Beşiktaş
Talisca'dan Galatasaray açıklaması

Kariyerini Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou FC'de sürdüren ve adı Galatasaray ile anılan Anderson Talisca iddiaları yalanladı ve Beşiktaş'a mesaj gönderdi.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou FC'de forma giyen Beşiktaş'ın eski oyuncusu Talisca, Galatasaray ile anlaştığı yönünde çıkan iddiaları net bir dille yalanladı.

Brezilyalı 10 numara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a çok saygı duyuyorum, ancak bu iddialar doğru değil. Kulüple ya da herhangi bir kişiyle anlaşmam yok! Ayrıca Türkiye'de ben bir kartalım" diyerek Beşiktaş'ı etiketledi ve siyah-beyazlı taraftarlara mesaj yolladı.

Talisca'dan Galatasaray açıklaması - Resim : 1

İki sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Talisca, siyah-beyazlı formayla çıktığı 80 maçta 51 gole doğrudan katkı (37 gol - 14 asist) sağlamıştı.

27 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 25 milyon Euro karşılığında Guangzhou FC'ye transfer olmuştu. Talisca, Çin ekibinde şimdiye dek 65 maçta görev yaptı ve 52 gole doğrudan katkı (39 gol - 13 asist) sağladı.

Talisca'nın Guangzhou ile olan sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecek.

Kaynak: Haber Global TV

Talisca Galatasaray Beşiktaş Guangzhou FC Galatasaray transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri Talisca Beşiktaş Talisca Galatasaray