Salih Özcan, Türk Milli Takımı'nı seçti!

Milli Takım Almanya Bundesliga

Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln forması giyen orta saha oyuncusu Salih Özcan, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Köln forması giyen Salih Özcan, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Alt yaş kategorilerinde Almanya forması terleten ve U-21'de Stefan Kuntz'un öğrencisi olan 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu artık Ay-Yıldızlı formayı giyecek.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu, alt yapısından yetiştiği Köln'de bugüne dek 122 resmi maçta görev yaptı, 4 gol atıp 7 de asist üretti.

Salih Özcan Almanya Milli Takımı

İTALYA MAÇININ KADROSUNA DAHİL EDİLDİ

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Almanya’nın 1.FC Köln takımında forma giyen orta saha oyuncusu Salih Özcan, A Millî Takımımızın 29 Mart’ta İtalya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna dâhil edildi.

A Millî Takım tercihini Türkiye’den yana kullanan ve bu tercih FIFA tarafından da onaylanan Salih’in Almanya’yı da temsil etme hakkı bulunuyordu. Bu sezon Almanya 1. Ligi’nde 25 karşılaşmaya çıkan 24 yaşındaki futbolcu, U15’ten başlayarak U21’e kadar genç millî takım düzeyinde Almanya adına forma giymişti.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Salih Özcan’a “hoş geldin” diyor ve Ay-Yıldızlı formayla nice başarılar kazanacağı bir millî takım kariyeri diliyoruz."

Kaynak: Haber Global TV

milli takım salih özcan Köln Bundesliga