Real Madrid'in El Clasico kadrosu açıklandı... Arda Güler...

Arda Güler Real Madrid FC Barcelona son dakika
Real Madrid'in El Clasico kadrosu açıklandı... Arda Güler...

La Liga'nın 12. haftasında deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak Real Madrid'in maç kadrosu açıklandı. Herkesin merak ettiği 'Arda Güler' sorusu da yanıtını bulmuş oldu.

Carlo Ancelotti tarafından belirlenen kadroda Arda Güler'in olup olmayacağı merak konusuydu.

Geçtiğimiz hafta bir basın toplantısında Arda Güler ile ilgili soruya yanıt veren Ancelotti "Arda iyi durumda. 10 ila 15 gün sonra tam hazır olacak" demişti.

İtalyan hocanın bu açıklaması nedeniyle Arda Güler'in El Clasico kadrosunda yer alması beklenmiyordu.

El Clasico öncesi Madrid'deki son antrenmanın tamamından yer alan Arda Güler, müthiş performansıyla parmak ısırtırken "Acaba kadroya alınır mı?" soruları artmıştı.

Ancak beklenen oldu ve Arda Güler, Barcelona ile yapılacak El Clasico maçının kadrosuna alınmadı.

Real Madrid'in maç kadrosunda şu isimler yer aldı:

Lunin, Kepa, Pineiro, Carvajal, Alaba, Nacho, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy, Bellingham, Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Vinicius Jr., Rodrygo, Joselu, Brahim Diaz.

ARDA GÜLER BARCELONA'NIN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

18 yaşındaki Milli yıldız Arda Güler sezon başında Barcelona ile transfer görüşmeleri yürütmüştü. Arda'nın Barcelona'ya transferine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak son anda devreye Real Madrid girmiş ve Arda Güler de Real Madrid'in teklifini kabul etmişti.

Arda Güler'in Barcelona'ya hayır demesinin nedeninin Katalan ekibinin oyuncuyu ilk sene alt takıma göndermek istemesi olmuştu. Arda, Real Madrid'den as takımda kalma garantisi talep etmiş, bu kabul edilince de La Liga devine imzayı atmıştı. 

İki devi karşı karşıya getiren bu transfer nedeniyle El Clasico'da Arda Güler'in nasıl performans göstereceği merak ediliyordu.

Ancak Ancelotti ve Real Madrid sağlık ekibi, milli futbolcumuzu hem tıbbi açıdan hem de Barça taraftarlarının olası olumsuz tezahüratlarından korumak için Arda Güler'i bu maçta kadroya almadı.

Arda'nın 5 Kasım'da oynanacak La Liga maçında Rayo Vallecano'ya karşı oynaması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV