Okan Buruk transferdeki önceliği açıkladı

Spor haberleri Okan Buruk Galatasaray
Okan Buruk transferdeki önceliği açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transferde önceliğini açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamalar şöyle: Buradaki enerjinin yükselmesi bizim istediğimiz bir şey. Genel olarak oyuncularımızın performansından çok memnunuz. Burada genç oyuncularımız da var. Altyapıdan 16 oyuncumuz var. Altyapı oyuncularımızı görmek açısından bu bölümün bizim için önemli olduğunu düşünüyorum. Bir kısmını kampa götüreceğiz.

"KAMPA TRANSFERLERİ YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bir transfer gündemimiz var. Bunun içerisinde arayışlarımız var, beğendiğimiz oyuncular var, bu her gün güncelleniyor. Bir opsiyon çıkıyor, görüşüyoruz, bazen oluyor, bazen olmuyor. Çok da gün var ama bir yandan da kampa transferlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz. Çok fazla alternatifi olan kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Geçen seneden eksiklerimizi biliyoruz. Bu çok da gizli bir şey değil. Oralara da takviyeye çalışıyoruz. Ben, teknik heyetimle birlikte, Cenk Bey, Erden Bey, hepimiz birlikte doğru bir şekilde hareket ediyoruz. Bazen çabuk, bazen geç oluyor.

Takımdan ayrılacak isimleri belirlemedim. Bir haftalık çalışmamız var, kampa gideceğiz. Benle ilgili, ağzımdan da bir sürü şey yer alabiliyor, düşüncelerimiz var tabii ki, bunu ortadan kaldıracak performansları oyuncuların ortaya koyması gerekiyor. Hazırlık maçları, çalışmalar ölçü olacak.

TRANSFERDE ÖNCELİĞİMİZ ORTA SAHA

Elimizde değerli oyuncular var, kullanmak istiyoruz, bunun yanında orta sahaya oyuncu katmak istiyoruz. Bu sene içinde takımdan ayrılan bölgeler belli. Kiralıktan dönen önemli oyuncular var. Özellikle orta sahaya ilk önceliğimiz. Diğer bölgelere de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray transfer haberleri