Nelsson, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Erden Timur'dan flaş açıklama

Spor haberleri Fenerbahçe
Nelsson, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Erden Timur'dan flaş açıklama

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, basın mensuplarının sorularını yanıtladı, transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu. Timur, Nelsson'un transferine ilişkin soruyu da yanıtladı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Timur, Mertens, Lucas Torreira ile ilgili çarpıcı sözler söylerken, Alexis Sanchez itirafında da bulundu.

Timur'un açıklamaları şöyle:

Arda Turan çok büyük Galatasaraylı. Başka tanıdığı bir oyuncu için geldi, Lucas Torreira ile Dries Mertens konusu bitmişti. Mertens 6 gün bizi bekledi. Juventus'tan 5 milyon euro'luk teklifi ben gördüm. Ama kabul etmeme nedeni Napoli'de oynamış olması.

Arda Turan'ın transfer görüşmelerine dahil olduğu oyuncu için Hakan Çalhanoğlu da devreye girdi.

Lucas gitmeden 2 gün önce, 'ben geliyorum' dedi bizlere. Arsenal, Lucas Torreira için önce 18 milyon euro istedi. En fazla 15'e düşmüştü. 20 gün hiç rakam düşmediler. Bazen çok sabır gerekiyor.

ALEXIS SANCHEZ AÇIKLAMASI

Alexis Sanchez görüştüğümüz oyunculardan sadece bir tanesi. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Hepsiyle süreç devam ediyor.

NELSSON AÇIKLAMASI

Nelsson'la ilgili teklifler var. Dün benle de görüştü. Hayalleri olduğunu ve gitmek istediğini söyledi. Bizim de hayallerimizin olduğunu söyledim. Kalmasını istiyoruz ama B planımız da hazır.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur Alexis Sanchez Galatasaray transfer haberleri