Lucescu'dan "Vladimir Putin" tezahüratlarına protesto! Basın toplantısına katılmadı

Dinamo Kiev Fenerbahçe Rusya Ukrayna Savaşı
Lucescu'dan "Vladimir Putin" tezahüratlarına protesto! Basın toplantısına katılmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek eleyen Dinamo Kiev'in tecrübeli teknik direktörü Mircea Lucescu, sarı-lacivertli tribünlerden yükselen "Vladimir Putin" tezahüratlarını protesto etmek amacıyla maç sonu basın toplantısına katılmadı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında sahasında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi.

Sarı-lacivertliler 10 kişi kaldığı ve bir penaltı atışından yararlanamadığı mücadeleyi 2-1 mağlup tamamlayarak organizasyona veda etti.

Dinamo Kiev'in Buyalskiy ile bulduğu golden sonra Fenerbahçe tribünlerinden "Vladimir Putin" lehine tezahüratlar yükseldi.

Ukrayna ekibinin teknik direktörü Mircea Lucescu, "Vladimir Putin" lehine yapılan tezahüratları gerekçe gösterek maç sonu basın toplantısına katılmadı.

MIRCEA LUCESCU: "BÖYLE TEZAHÜRATLAR BEKLEMEZDİM, YAZIK"

DHA'nın aktardığı bilgiye göre; Tecrübeli teknik adam, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise, "Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı ? Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" ifadelerini kullandı.

AHMET ÇAKAR'DAN FLAŞ İDDİA: "PUTİN TEZAHÜRATI BÜYÜK SIKINTI YARATACAK"

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabı üzerinden flaş bir paylaşımda bulunarak, "UEFA İcra Kurulu acil koduyla telekonferansla toplandı. Maçın gözlemci ve temsilcisi ile görüştüler. Putin tezahüratı büyük sıkıntı yaratacak. UEFA Başkanı Ceferin'e anlık büyük baskı var. Avrupa ülke liderlerine göre “Putin tezahüratı” tüm zamanların en vahim tezahüratı olarak değerlendiriliyor." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar Vladimir Putin Fenerbahçe Dinamo Kiev

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Mircea Lucescu Vladimir Putin fenerbahçe dinamo kiev maçı