Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe görüşmelere başladı!

Fenerbahçe
Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe görüşmelere başladı!

Takımı Jorge Jesus'a emanet eden Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörün isteği doğrultusunda Portekiz Ligi ekiplerinden Santa Clara'da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln için transfer görüşmelerine başladı.

Fenerbahçe'den 10 numara atağı!

UOL Esporte'de Bruno Andrade imzasıyla yayımlanan habere göre; Fenerbahçe, Jorge Jesus'un özel talebi doğrultusunda Santa Clara forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln için girişimlere başladı.

Porto'nun da transfer listesinde yer alan Lincoln'u ikna etmek için Jorge Jesus'un da bizzat devreye girdiği belirtilirken, kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Brezilyalı oyuncu için Santa Clara'nın 5 milyon Euro dolaylarında bonservis talebi olduğu kaydedildi.

TÜRKİYE'YE GELDİ!

Öte yandan Brezilyalı oyuncunun eşi Adriana Müller'in yaptığı paylaşımda, Lincoln ve ailesinin tatil için İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

Lincoln Fenerbahçe İstanbul

18 YAŞINDA YOLU TÜRKİYE'DEN GEÇMİŞTİ

Futbola Gremio alt yapısında başlayan Lincoln, 18 yaşındayken, o dönem TFF 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giymişti. Mavi-yeşilli kulüpte oyuna genelde sonradan dahil olan Lincoln, 20 maçta 909 dakika şans bulmuş ve 3 gol - 2 asist'lik performans ortaya koymuştu.

Üç sezondur Santa Clara'da oynayan Lincoln, 109 resmi maçta 9 gol atıp 23 asist yaptı.

Lincoln Fenerbahçe Santa Clara Bruno Andrade

Kaynak: Haber Global TV

Jorge Jesus fenerbahçe Santa Clara Fenerbahçe transfer haberleri