Brezilya medyası duyurdu! Jorge Jesus ile Fenerbahçe arasındaki ipler kopuyor!

Fenerbahçe Jorge Jesus
Brezilya medyası duyurdu! Jorge Jesus ile Fenerbahçe arasındaki ipler kopuyor!

Süper Lig'in 27. haftasında dün sahasında Beşiktaş'a 4-2'lik skorla mağlup ayrılan Fenerbahçe'de Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'la sözleşme fesih görüşmelerinin başladığı iddia edildi.

UOL Esporte'de Bruno Andrade imzasıyla yayımlanan habere göre; Fenerbahçe yönetimi ile Jorge Jesus, sözleşme feshi için şu an toplantı halinde.

Fenerbahçe yönetiminin daha önce birkaç kez Haziran ayında kulüpten ayrılacağını açıklayan Jesus'a 4-2'lik Beşiktaş mağlubiyetinin ardından güvenini tamamen yitirdiği, tarafların sezon sonunda bitecek olan sözleşmeyi dostane bir şekilde erkenden feshetmeyi umduğu belirtildi.

Jorge Jesus'un sarı-lacivertli kulüpteki durumunun birkaç saat içinde netleşebileceği gibi Perşembe günü oynanacak olan Türkiye Kupası Çeyrek Final maçının sonrasına da sarkabileceği kaydedildi.

41 MAÇTA 27 GALİBİYET

Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde çıktığı 41 resmi maçta 27 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken bu maçlarda 93 gol attı (maç başı ortalaması 2,3) ve kalesinde 45 gol (maç başı ortalaması 1,1) gördü.

27 haftası geride kalan Süper Lig'de bir maç eksiğiyle, lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde 2. sırada yer alan Fenerbahçe; UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda etti, Türkiye Kupası'nda ise çeyrek finalde mücadele ediyor. 

Jorge Jesus'un ismi Brezilya Milli Takımı, Suudi Arabistan Milli Takımı ve Al Hilal ile anılıyor...

Jorge Jesus Fenerbahçe sözleşme feshi

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus