Hatayspor'dan Boupendza transferi açıklaması

Hatayspor
Hatayspor'dan Boupendza transferi açıklaması

Hatayspor'un yıldızı Boupendza'nın Krasnodar'a transferiyle ilgili bilmece devam ederken kulüpten flaş bir açıklama geldi.

Boupendza'nın Krasnodar'a transferinde, oyuncunun istememesi üzerine transferin yattığı iddia edilmişti. Boupendza'nın transfer durumuyla ilgili olarak, Hatayspor'dan son dakika açıklaması geldi. 

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Boupendza'nın Krasnodar'a transferinin futbolcunun Hatayspor'da oynamak istemesi dolayısıyla gerçekleşmediğini açıkladı.

İKİ KULÜP ANLAŞMAYA VARMIŞTI

İki gün önce Hatay'a gelen ve Hatayspor ile görüşen Krasnodar kulübü yetkilileri, 8 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satışın karından %20 pay koşullarıyla Aaron Boupendza için Hatayspor ile anlaşmaya varmıştı.

Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş, geçen gün düzenlediği basın toplantısında Hatayspor'un son 5 yıldır Türkiye'de başarılara imza attığını belirtmişti. Savaş, Hatayspor'un Süper Lig'de takım duruşu, oyun planı, oyunlarında verdiği ahenkli futbol ve futbolcuların kalitesi konusunda sadece Türkiye'de değil dünyada birçok kulüpte seyredilir ve takip edilir pozisyona geldiğini kaydetmişti.

Krasnodar Genel Müdürü Vladimir Khashig ile oyuncuları Boupendza'nın transferi için görüştüklerini dile getiren Savaş, "Dünden beri yönetici arkadaşlarımız, oyuncumuz Aaron Boupendza'nın transferi için görüşmelere başlamıştır. Görüşmeler olumlu seyretmektedir. Nihayeti perşembe günü akşam sonuçlanacaktır ama görüşmeler olumlu gitmektedir. Biz de çok büyük ihtimalle bu konunun olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz." diye konuşmuştu.

BOUPENDZA'NIN SÜPER LİG PERFORMANSI

Hatayspor'un Gabonlu golcüsü, geride kalan 26 haftada kaydettiği 18 golle Süper Lig'in en golcüsü oyuncusu durumunda.

Kaynak: İHA

son dakika son dakika haber