Galatasaray, Sergio Oliveira'nın maliyetini açıkladı

Galatasaray
Galatasaray, Sergio Oliveira'nın maliyetini açıkladı

Galatasaray, Porto'dan transfer ettiği Sergio Oliveira'nın maliyetini KAP'a açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada Sergio Oliveira için Porto'ya 3 milyon Euro bonservis ödeneceği ve 4 yıllık sözleşme imzalanan Oliveira'ya da yıllık 2 milyon 750 bin Euro maaş verileceği belirtildi.

Galatasaray'da konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde: 

"Profesyonel futbolcu Sergio Miguel Relvas Gonçalves Pereira De Oliveira ve kulübü Futebol Clube Do Porto-Futebol, SAD ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2022-2023 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.750.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir."

"KANIMIN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM"

Oliveira, kendisini sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra GSTV'ye açıklamada bulundu.

Transferinin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür eden Sergio Oliveira, "İnanılmaz bir taraftar var. Bu stadyumun sıcaklığını hissetmek için sabırsızlanıyorum. Galatasaray tarihi geçmişi olan bir kulüp ve Avrupa'nın fatihi olarak anılıyor. Burada Galatasaray’ın ait olduğu yere gitmesi için yardım edeceğim. Takım arkadaşlarımla elimizden gelenin en iyisini yapmak için sahaya çıkacağız. Kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim. Eminim ki şampiyonluklar elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gün içinde VM Medical Park Florya Hastanesi’nde sağlık kontrollerinden geçen Oliveira, Nef Stadı ve Galatasaray Müzesi'ni de gezdi.

Sergio Oliveira Galatasaray

SERGIO OLIVEIRA'NIN KARİYERİ

Orta saha mevkisinde 8 numara pozisyonunda görev yapan 30 yaşındaki Portekizli oyuncu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Roma'da kiralık olarak geçirdi. Oliveira, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde zafere ulaşan Roma ve Porto'da geçtiğimiz sezon toplam 45 maçta süre aldı.

Porto altyapısından yetişen Sergio Oliveira kiralık olarak Beira Mar, Mechelen, Penafiel, Paços Ferreira, Nantes, PAOK ve Roma'da oynadı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Sergio Oliveira Porto Galatasaray transfer haberleri