Galatasaray iki bek oyuncusuyla anlaştı iddiası

Galatasaray
Galatasaray iki bek oyuncusuyla anlaştı iddiası

Galatasaray'ın Rennes'in 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu Sacha Boey'in yanı sıra, bonservisi elinde bulunan sol bek Patrick van Aanholt ile el sıkıştığı iddia edildi.

Transfer haberlerinde güvenilir kaynaklardan olan İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun geçtiği bilgiye göre sarı-kırmızılı ekip, Rennes'in 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu Sacha Boey'in yanı sıra, bonservisi elinde bulunan sol bek Patrick van Aanholt ile el sıkıştı.

Galatasaray, Boey 4 yıllık ve Van Aanholt ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Romano'ya göre Boey pazar günü İstanbul'a gelerek transferi resmileştirecek. Van Aanholt ise önümüzdeki hafta sağlık kontrollerinden geçecek.

GALATASARAY'DAN BOEY AANHLOT AÇIKLAMASI

Öte yandan Galatasaray, Fransız futbolcu Boey'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "13.09.2000 doğum tarihli Sacha Boey'in transferi konusunda Fransız Stade Rennais FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick Van Aanholt ile transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

son dakika Galatasaray Sacha Boey Patrick van Aanholt