Galatasaray - Hatayspor maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak

Galatasaray Hatayspor
Galatasaray - Hatayspor maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak

Süper Lig'in 2. haftasındaki Galatasaray - A.Hatayspor mücadelesi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Galatasaray, Atakaş Hatayspor maçının Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacağını duyurdu. Bilet satışına ilişkin duyuruda şöyle denildi:

Futbol takımımız Süper Lig ikinci hafta maçında, 23 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45’te, Atakaş Hatayspor takımı ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecektir.

Maçın biletleri 20 Ağustos Cuma günü saat 17.00’de passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki Passolig gişeleri sadece maç günü açılacaktır.

2020 - 2021 sezonuna kombinesi olan taraftarlarımızın bedelsiz olarak maça katılımı için,  20 Ağustos Cuma günü saat  20.00’den itibaren, passo.com.tr hesaplarındaki rezervasyonlarım sekmesinde TCKN ve HES kodunu girerek atama yapmaları gerekmektedir.

20 Ağustos Cuma günü saat 17.00’de, 2019-2020 sezonu kombine sahiplerine, Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine; 21 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’te sadece GS Logolu passolig kartlarına satış yapılacaktır.

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

TFF Yönetim Kurulu’nun 2021-2022 sezonunda oynanacak profesyonel müsabakalara stadyum kapasitelerinin %50'si oranında seyirci alınmasına dair kararına istinaden TFF Sağlık Kurulu, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile yaptığı istişareler sonucunda seyircilerin stadyumlara giriş şartları aşağıdaki gibi belirlenmiştir;

- Seyircilerin stadyumlara girişleri, HES/Passolig entegrasyonu ile Passolig üzerinden alınan biletler ile yapılır. Bilet alacak kişilerin, HES kodu bilgilerini, Hayat Eve Sığar uygulamasından paylaşıma açmaları gerekmektedir.

-T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler (çift doz Covid 19 aşısı olmuş kişiler), son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile; Covid-19 geçirmiş ve bir doz aşı yaptırmış kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilirler.

-Talimatın yürürlüğe girdiği tarihten önce kombine bilet satın almış ancak aşı takvimini tamamlamamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyumlara girebilecektir. Ancak söz konusu kombine sahiplerinin, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılmış grupta olmalarına rağmen 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.

-Passolig kartlarını pasaport numaraları ile çıkarmış yabancı uyruklu seyircilerin aşı durumları HES uygulamasına Sağlık Bakanlığı tarafından işlenmemiş ise bilet alımı veya bilet tanımlaması yapamayacaklardır.

-Maç günleri maça giriş hakkı olan tüm bilet sahiplerine HES Kodu üzerinden tekrar sorgulama yapılacaktır. Riskli olan veya belirlenmiş kriterlere uymayan kişilerin stadyuma girişleri bloke edilecek olup, bilet sahibine sms ve e-mail ile bilgilendirme yapılacaktır. Bilet sahibi maç günü biletini gerekli kriterleri sağlayan bir başkasına transfer edebilir.

-12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir. Ancak söz konusu yaş grubuna T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılması halinde, söz konusu kişiler 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde, bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.

- 0-12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir.

•            Bir taraftar farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 2 (iki) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın passolig kartı ve HES kodu olması zorunludur.

•            Seyircilerin COVID-19 kapsamında alınan kurallara uyma zorunlulukları vardır.

•            Tüm seyircilerin maske takma zorunluluğu vardır.

•            Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.

•            Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

•            Maça gelecek kişilerin stadyum girişinde HES kodları sorgulanacaktır.

•            E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber