Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı

Galatasaray
Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Giresunspor'la karşılaşan Galatasaray'da Marcao, Kerem Aktürkoğlu'yla girdiği ikili diyaloğun ardından genç futbolcuya önce kafa attı, sonra yüzüne ve omzuna yumruk attı. Brezilyalı savunmacı kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Giresunspor'la karşı karşıya geliyor.

Mücadele Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle devam ederken, karşılaşmanın 65. dakikasında eşine az rastlanır bir olay yaşandı.

Yaşanan bir diyaloğun ardından Marcao kendi yarı sahasında koşarak, rakip yarı sahadaki takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa attı. Hızını alamayan Brezilyalı savunmacı, sonrasında Kerem'in önce yüzüne sonra da omzuna iki yumruk daha salladı.

Yapılan VAR incelemesi sonrasında Marcao kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Yaşanan olayın ardından Fatih Terim, oyuncusuyla bir süre konuşup destek oldu ardından Kerem Aktürkoğlu da yerini Emre Kılınç'a bıraktı.

2018/2019 sezonunun devre arasında Portekiz ekibi Chaves'den 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Marcao, Galatasaray formasıyla bugüne dek 106 maça çıktı, 1 gol atıp 1 de asist kaydetti.

Brezilyalı savunmacının sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi Haziran 2024'de sona erecek.

İLK VUKUATI DEĞİL!

Marcao, geçen sezon da milli arada Galatasaray ile Ümit Milli Takım'ın oynadığı hazırlık maçında, yaşanan bir ikili mücadele sonrasında Halil Dervişoğlu'na tokat atmıştı.

Yaşananlar sonrasında Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas takımı sahadan çekmiş ve mücadele 70. dakikada sona ermişti.

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı - Resim : 1

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı - Resim : 2

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı - Resim : 3

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı - Resim : 4

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber Galatasaray Marcao Kerem Aktürkoğlu Marcao Kerem Aktürkoğlu kavgası