Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz müjdeyi verdi: Bugün itibarıyla FFP'den çıktık

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Finansal Fair Play müjdesi geldi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Bugün itibarıyla biz, daha 1 yılımız olmasına rağmen FFP'den çıkış yaptık. UEFA'ya çok teşekkür ederim" açıklamasında bulundu. Cengiz, "Müjdeliyorum. Yeni gelecek olan başkan FFP ile uğraşmadan dümdüz devam edecek" ifadelerini kullandı. 

Cengiz, seçimde Yiğit Şardan'ı destekleyeceğini de açıkladı. Cengiz, "Benim bir listede 20'ye yakın arkadaşım var. Kurumsal hafıza çok önemli arkadaşlar. Kurumsal hafızayı ve sürdürülebilirliği arkadaşlarımın bulunduğu gri listede görüyorum" dedi. 

Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

"Geldiğimizden beri FFP ile uğraştık. 2+1 yıl ceza alacaktık ama kendimizi iyi ifade ettik ve 4 yıllık yapılandırma anlaşması yaptık. Arkasından CAS'a gitti dava. Orada da kazandık. Satmadan alamama kuralı bizi çok sınırladı. Bize eleştiride bulundular, onlara da hak veriyorum. 

Şimdi size müjdeyi vereceğim. Bugün itibarıyla biz, daha bir yılımız olmasına rağmen Finansal Fair Play'den çıkış yaptık. Buradan UEFA'ya teşekkür ediyorum. Bizim savlarımıza ikna oldular. Sağ olsunlar bizi bir yıl önceden serbest bıraktılar."

GALATASARAY'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

UEFA'nın FFP uygulamasından çıkılmasıyla ilgili olarak Galatasaray Kulübü'nden de açıklama geldi. 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber