Futbol dünyası yasta... Mino Raiola hayatını kaybetti... Ailesi duyurdu

2022'de hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti futbol İtalya
Futbol dünyası yasta... Mino Raiola hayatını kaybetti... Ailesi duyurdu

Son dakika haberine göre dünyaca ünlü menajer Mino Raiola 54 yaşında hayatını kaybetti. Açıklamayı ailesi yaptı.

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basını tarafından öldüğü açıklanan ancak durumu kötü olmakla birlikte halen hayatta olduğu belirtilen İtalyan menajeri Mino Raiola hayatını kaybetti.

54 yaşındaki ünlü ismin ölüm haberini ailesi duyurdu.

Raiola'nın ailesi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Sonsuz bir acıyla gelmiş geçmiş en sıra dışı isimlerden biri olan Mino'nun vefatını duyuruyoruz. Mino, birlikte çalıştığı oyuncuların haklarını savunmak için son ana kadar tüm gücüyle savaştı. Birçok futbolcunun hayatının bir parçası olan Mino, futbol tarihinde silinemez bir sayfa açmıştır. Onu sonsuza kadar özleyeceğiz ve onun futbolcular için futbol dünyasını daha iyi bir yer haline getirme projesini aynı tutkuyla sürdüreceğiz. Bu büyük acı anında aile ve arkadaşlarının mahremiyetine saygı duyulmasını rica ediyoruz."

Aralarında Pogba, Haaland, Ibrahimovic, DeLigt, Donnarumma, Verratti, Balotelli gibi yıldızların olduğu birçok ünlü futbolcunun menajerliğini yapan Raiola'nın ölüm haberi futbol camiasında büyük bir üzüntüye yol açtı.

Raiola, geçen Ocak ayında hastaneye kaldırılmış, o günden beri de tedavi görüyordu. San Raffaele hastanesinde olan ünlü menajerin savaştığı hastalığa yenik düştüğü belirtildi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Mino Raiola Mino Raiola kimdir futbol hayatını kaybetti 2022 yılında hayatını kaybeden ünlüler