Fikret Orman'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu açıklaması: 'Kardeşim gibiydi, saldırı öncesi yanındaydım'

Fikret Orman'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu açıklaması: 'Kardeşim gibiydi, saldırı öncesi yanındaydım'

Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından açıklama yaptı.

Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu yaşamını yitirdi. Siyah-beyazlı kulübün eski başkanı Fikret Orman, Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından açıklama yaptı.

Skorer'den Serdar Sarıdağ'a konuşan Fikret Orman, "Kardeşimi kaybettim! Benim çok sevdiğim bir insandı. Kardeşim gibiydi. Hala olayın şokundayım. Çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

“BEN 18:00'DA YANINA GİTTİM”

Orman ayrıca, "Saldırı gece yarısı 00:00'da gerçekleşmiş. Ben saat 18:00'de yanına gittim 20:00'de oradan ayrıldım. Öncesinde beni aradı, ABD'ye gitmeden önce 'gel bir yemek yiyelim' dedi. Ben de o yüzden gitmiştim. Kızım beklediği için yemekten erken ayrıldım. Sonra gece haberi duydum, inanamadım. Allah ailesine, sevdiklerine sabır versin. Tüm Beşiktaşlıların başı sağ olsun" açıklamalarında bulundu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, eski başkan Fikret Orman döneminde yaklaşık 1 yıl Beşiktaş Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapmıştı.

NE OLMUŞTU?

Olay, saat 00.30 sıralarında Bakırköy Yeşilköy Mahallesi Cümbüş sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte Bakırköy'de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olay yerindeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekibi ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şoförü ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis saldırıyla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: Diğer

Fikret Orman Şafak Mahmutyazıcıoğlu