Fenerbahçe'de Min-Jae şoku! Derbide yok!

Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Min-Jae şoku! Derbide yok!

Hafta sonu derbi maçta Beşiktaş ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe'de cezalı Serdar Aziz'in ardından savunmanın bel kemiği Kim Min-Jae'nin sakatlık sebebiyle mücadelede forma giyemeyeceği açıklandı.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcularımızdan Kim Min-Jae’nin bir süredir devam eden sağ ayak talus kemiğindeki ağrı şikayeti nedeniyle ülkesi Güney Kore’ye gitmesine karar verilmiştir. Oyuncumuzun kesin durumu doktorlar arasında yapılacak konsültasyonlar neticesinde netlik kazanacaktır.

Genç oyuncumuz Arda Güler’in ise kalça kasık bölgesinde devam eden ağrıları nedeniyle pelvik bölgeye yönelik Acıbadem Altunizade Hastanesinde çekilen MR’ına göre sağ acetabulum ve iliak kemik bölgesinde yaygın stres reaksiyonu ile ödem ve iliopsoas kas tendon bileşkesinde zorlanma-tendinit bulguları saptanmıştır. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe savunmasında Atilla Szalai sakatlığı, Serdar Aziz ise cezalı olması sebebiyle Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecekler. Fenerbahçe formasıyla bu sezon Attila Szalai 42, Min-Jae 39, Serdar Aziz ise 26 maça çıkmıştı.

Fenerbahçe'de ayrıca sakatlıkları bulunan Crespo, Pelkas ve Arda Güler gibi isimler de zorlu maçta forma giyemeyecek.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Kim Min-Jae Fenerbahçe eksikler Fenerbahçe sakat futbolcular Beşiktaş - Fenerbahçe maçı