Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Sinan Gümüş kadro dışı bırakıldı

Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Sinan Gümüş kadro dışı bırakıldı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de takımın tecrübeli isimlerinden Caner Erkin ve Sinan Gümüş, teknik direktör Vitor Pereira'nın kararı doğrultusunda kadro dışı bırakıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yeni sezon planlaması devam eden Profesyonel Futbol A Takımımızda, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda; oyuncularımız Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün çalışmalarını takımımızdan ayrı olarak sürdürmelerine karar verilmiştir.

Futbolcularımızın gelecek planlaması ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Geçen sezon başında Beşiktaş'tan ayrılıp Fenerbahçe'ye dönen Caner Erkin, 37 resmi maçta forma giyen 10 asist üretmişti.

Yine geçen sezon başında Genoa'dan bedelsiz olarak kadroya katılan Sinan Gümüş, sarı-lacivertli formayla çıktığı 20 maçta 3 gol - 1 asist'lik performans ortaya koydu.

CANER ERKİN'İN MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'nin alınan kararı duyurmasının ardından, Caner Erkin'in menajerlik şirketinden de bir açıklama geldi.

Batur Altıparmak imzalı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın isteği üzerine oyuncumuz Caner Erkin ile gerçekleştirilen toplantıda "seni oynatmayı düşünmüyorum, senin bölgene transfer yapacağız" söylemlerine karşılık olarak oyuncumuz Caner Erkin; "her zaman mücadeleye açık olduğunu, bölgesine transfer yapılması durumunda da formayı savaşarak alacağını ve kendine güvendiğini" iletmiştir.

Ancak Vitor Pereira ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından sezonun başlamasına 10 gün kala oyuncumuzun kendisine takım bulması istenmiştir.

Bu zaman zarfında Caner Erkin antrenmanları takımdan ayrı olarak sürdürecektir."

son dakika son dakika haber fenerbahçe Caner Erkin Sinan Gümüş Vitor Pereira