Benitez'in tweet'i üzdü... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 7 Haziran

Fenerbahçe transfer haberleri
Benitez'in tweet'i üzdü... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 7 Haziran

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör arayışları başlarken transferde bomba isimler gündemde. Satılacak oyuncular ise belli oldu. Aranan golcü ise bulundu. İşte 7 Haziran son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre öncelik forvet mevkiine verildi. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri ve Sarı-lacivertli kulübün 2021 transfer listesi. 7 Haziran. 

Fenerbahçe'de beklenen çıkışı yapamayan Bright Osayi Samuel'le Glasgow Rangers ilgileniyor. İskoç basını, daha önce Rangers yerine İstanbul'u tercih eden 23 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'de işlerin planlandığı gibi gitmediğini hatırlattı. 19 maçta forma giyen ve sadece bir gol ve bir asist yapabilen Osayi Samuel'in hücumun her yönünü oynayabilmesi nedeniyle Rangers için iyi bir tercih olabileceği ve transfer hamlesi gelebileceği kaydedildi.

Ranocchia iddiası

İtalyan basını Sarı-lacivertli takımın Inter'in 33 yaşındaki stoperi Andrea Ranocchia'nın peşinde olduğunu belirtti. Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Inter sözleşmesi sona eren Ranocchia'yı takımda tutmak için yeni sözleşme teklifi sunmaya hazırlanırken, Fenerbahçe ve La Liga takımlarından Espanyol da deneyimli oyuncuyu kadroya katmanın hesaplarını yapıyor. 

İtalyan kulüplerinin radarındaki Altay Bayındır'a Juventus'un da talip olduğu iddia edildi. 

Dimitrios Pelkas'a Lyon'un talip olduğu bilinirken, Yunan yıldıza Lyon'un ardından bir teklifin daha geleceği iddia edildi. Al Shabab kulübü, Fenerbahçe'den Pelkas'ı transfer etmek istiyor ve ciddi girişimler yakında başlayacak.

Fenerbahçe Sırp golcü Aleksandar Mitrovic'in transferi için düğmeye bastı. İlk hedef oyuncuyu kiralamak. 

Galatasaray ile Fenrebahçe, Mısırlı futbolcu Mohamed Ali Ben Romdhane'nin transferi için karşı karşıya geldi. Oyuncunun iki kulübe de önerildiği ortaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcunun büyük potansiyeli olduğu konuşuluyor.  Tunuslu orta sahanın bonservis bedeli 2 milyon euro.

Benitez'in tweet'i hayra yorulmadı

Fenerbahçe'nin 2+1 yıllık sözleşme teklif ettiği Rafa Benitez'in Liverpool paylaşımı olay oldu. Benitez'in İngiltere'da güzel havanın tadını çıkarıyorum, inşallah bu yaz hep böyle güzel geçer demesi İspanyol hocanın İngiltere'den ayrılmaya niyeti olmadığı şeklinde yorumlandı. 

Record gazetesi Fenerbahçe'nin geçen yıl Braga'da kiralık oynayan Sloven forvet Andraz Sporar için devreye girdiğini yazdı. Bonservisi Sporting'de olan 27 yaşındaki golcü Ruben Amorim'in gözüne girememişti. Sporar, 2019-20 sezonunda Avrupa Ligi'nde Beşiktaş karşısında 2 gol 1 asistlik performansla oynamıştı. 

Fenerbahçe'nin de istediği Aleix Vidal'e Beşiktaş da talip oldu. İddialara göre Vidal ile Beşiktaş temsilcileri arasındaki ilk görüşmeler olumlu geçti. 

15 milyon euro'luk satış listesi

Fenerbahçe'nin Allahyar Sayyadmanesh, Michael Frey, Marcel Tisserand, Luiz Gustavo, Thiam, Samatta, Dirar, Ademi, Zajc, Zanka ve Lemos'tan bir kısmını satarak 15 milyon euro gelir elde etmeyi hedeflediği iddia edildi. 

Bu oyunculardan Miha Zajc için Genoa'dan resmi teklif geldi. İtalyan ekibi 3 milyon euro önerdi. Thiam ise Altay'ın transfer listesine girdi. 

Fenerbahçe, Düsseldorf'ta oynayan forvet oyuncusu Kownacki'yi listesine aldı. Portekizli teknik direktör Paulo Sousa'nın gelmesi halinde bu oyuncunun da takıma katılması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile sözleşmesi biten Dorukhan Toköz ile anlaştığı iddia edildi. Toköz, yurt dışında oynamak istediğini açıklamıştı. 

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi peşinden koşturan, 3 milyon euro bonservis istenen Keçiörengücü'nün başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Lille'in transfer listesine girdi. 

Fenerbahçe için Alex ve Fatih Terim bombası

Fenerbahçe'nin Portekizli bir teknik direktörle anlaşması halinde Alex De Souza'nın yardımcılarından biri olacağı iddia edildi. 

Atilla Gökçe, Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak Fatih Terim'i önerdi. Gökçe, "Fenerbahçe, Fatih Terim'e bir teklifte bulunamaz mı? Ortalık karışır ama olursa da olur. Olmayacak bir şey mi bu" dedi. 

Fenerbahçe, uzun zamandır Galatasaray'la transfer görüşmelerini yürüten ve son aşamaya gelinen Ezgjan Alioski için devreye girdi. Sarı-kırmızılıların transfer görüşmelerini başkanlık seçimlerinin sonrasına bırakmasını fırsat bilen Sarı-lacivertli profesyoneller, 29 yaşındaki Kuzey Makedonya'lı oyuncunun menajerine haber yollandı.

Bomba isimler Fenerbahçe'ye geliyor Boateng, David Luiz, Marcelo...

Bayern Münih ile yollarını ayıran Jerome Boateng'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe bu transferde Mesut Özil'i devreye soktu. Ancak La Gazzetta dello Sport, Monaco ve Roma'nın da bu oyuncuya talip olduğunu yazdı. Boateng geçen sezon 39 maçta 2 gol 1 asistle oynamıştı. 

Sol bek arayışlarını sürdüren Sarı-lacivertli ekip Le Havre formasını giyen Umut Meraş'ı transfer listesine aldı. Meraş'la anlaşma sağlanırsa Filip Novak ile yollar ayrılacak. Sol bek için konuşulan bir başka isim ise Premier Lig'de forma giyen Patrick van Aanholt. 

Golcü arayışlarına da devam eden Fenerbahçe, St. Truiden formasını giyen Japon golcü Yuma Suzuki ile ilgileniyor. Cisse, Thiam ve Samatta'dan beklediğini alamayan Sarı Kanaryalar geçen sezon 17 gol atan 25 yaşındaki futbolcuyu almaya çok yakın. 

David Alaba transferinin ardından Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Marcelo için Fenerbahçe 2 yıllık bir sözleşme önerdi. Oyuncuya teklifi  kabul ederse yıllık 4.5 milyon euro ödenecek. 

Stopere dünya çapında bir isim almak için harekete geçen Fenerbahçe, Arsenal ile yollarını ayıran Brezilyalı yıldız David Luiz'i hedefine aldı. Bu transfer için Alex de Souza'dan yardım alınacak. 

Muric dönüyor mu?

Lazio'da bekleneni veremeyen Vedat Muriç'in Fenerbahçe'ye dönmek için İtalyan kulübünden izin istediği iddia edildi. 

Fenerbahçe'nin Southampton formasını giyen kanat oyuncusu Moussa Djenepo ile ilgilendiği öne sürüldü. 22 yaşındaki oyuncu için kiralama opsiyonu düşünülüyor. 

Fenerbahçe'nin golcü arayışlarında rota Liverpool'da forma giyen Belçikalı golcü Divock Origi'ye çevrildi. Oyuncunun transferi için şartlar zorlanıyor.

Sarı-lacivertli ekipte beklentilerin çok altında kalan Mbwana Samatta'ya 2 talip çıktı. Oyuncuyla Belçika takımları Genk ve Club Brugge ilgileniyor. 

Manuel Pellegrini, Fenerbahçe'den gelen teklifi teşekkür ederek reddetti. 

Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe, Başakşehir'den Edin Visca'yı bu yıl kesinlikle kadrosuna katmak istiyor. Boşnak futbolcu kulübüyle görüşerek gerekli kolaylığın gösterilmesini talep etti. 

Fenerbahçe Brighton'la sözleşmesi biten Danny Welbeck'i kadrosuna katabilir. 30 yaşındaki oyuncu 30 Haziran itibariyle transfer edilebilir. 

Roma'da Mourinho'nun istemediği Santon için Başakşehir'in ardından Fenerbahçe de devreye girdi. 30 yaşındaki sağ bekin kimi tercih edeceği henüz bilinmiyor. 

Danimarka'da Ibrahimovic'e benzetilen Wahid Faghir için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi. 

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Biglia ve İtalyan forvet oyuncusu Fabio Borini'nin transferi için oyuncular ve kulübüyle anlaşma sağladı.

Benatia iddiası

Kariyerini Al Duhail'de sürdüren Faslı stoper Medhi Benatia, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerildi.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Getafe'nin hocası Jose Bordalas'ın ismi de anılmaya başladı. 

Geçen yılı Belçika'da kiralık olarak geçiren Berke Özer'in Atletico Madrid'e transfer olacağı öne sürüldü. Gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek 20 yaşındaki oyuncunun transferinin an meselesi olduğu belirtiliyor. 

Fenerbahçe, Leicester'da bekleneni veremeyen Roma'nın oyuncusu Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekip kiralama formülü üzerinde duruyor. Roma ise Mourinho'nun kararını bekliyor. 

Yine Maksimovic

Fenerbahçe'de Nicola Maksimovic her transfer döneminde olduğu gibi yine gündemde. Napoli ile sözleşmesi sona eren Sırp stopere 4 yıl için 10 milyon euro garanti para teklif edileceği öne sürüldü. 

Fenerbahçe kulübü  18 yaşında Kuzey Makedonya U19 takımında görev alan Arda Okan Kurtulan ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.  Genç forvet Kuzey Makedonya U19 takımında görev alıyor.

Kiralıklar elde kaldı

Fenerbahçe'nin başka takımlara kiraladığı Frey, Zanka, Ademi, Allahyar ve Murat Sağlam'ın gelecekleri belirsizliğini koruyor. 

Fenerbahçe'ye Benevento ile sözleşmesi biten İtalyan futbolcu Roberto Insigne'nin önerildiği iddia edildi. 

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün futbolu bırakabileceği belirtilirken Harun Tekin'le ilgili ise henüz karar verilmedi.

ANAHTAR KELİMELER: son dakika fenerbahçe transfer haberleri, fenerbahçe haberleri, transfer haberleri,  5 haziran transfer haberleri, süper lig transfer haberleri, mesut özil, emre belözoğlu, fenerbahçe transfer listesi 2021, fb transfer haberleri, son dakika fb transfer, fb transfer listesi,

Kaynak: Haber Global TV

son dakika fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe haberleri Süper Lig transfer haberleri Mesut Özil emre belözoğlu fenerbahçe transfer listesi 2021 fb transfer haberleri son dakika fb transfer fb transfer listesi Ali Koç