Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 27 Ağustos 2021 Cuma

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 27 Ağustos 2021 Cuma

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekipte eksik bölgelere transfer için düğmeye basıldı. Forvet için Felipe Caicedo, sol bek için Kolosinac'ta ilerleme kaydedildi. Zanka ise ayrılıyor. İşte 27 Ağustos son dakika FB transfer haberleri...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...  İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri ve Sarı-lacivertli kulübün 2021 transfer listesi 27 Ağustos.

CAICEDO VE MARCOS ANDRE FENERBAHÇE'NİN RADARINDA

İtalyan basını, Lazio’nun gözden çıkarttığı Felipe Caicedo’nun, Genoa’nın senelik 2.2 milyon Euro’luk teklifini geri çevirdiğini; Fenerbahçe’nin ise oyuncunun şartlarını öğrenmek için harekete geçtiğini yazdı. Keita Balde için Sarı-Lacivertliler’in en büyük rakibi olan Valencia, Vallodolid’in golcüsü Marcos Andre’ye imza attırarak aradan çekildi. Yıldız futbolcu için Watford devrede ama en güçlü aday Fenerbahçe...

Felipe Caicedo. Enner Valencia’nın Ekvador Milli Takımı’ndan arkadaşı olan golcü oyuncu, Lazio’nun bu sezonki kadro planlamasında yer almıyor. 32 yaşındaki forvet için hamle yapan ilk takım Genoa oldu, Caicedo’yu senelik 2.2 milyon Euro maaş önerdi. Ancak yıldız futbolcu bunu geri çevirdi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, oyuncuyla temasa geçerek şartlarını sordu. Ayrıca yönetimin, tecrübeli golcüyle ilgili olarak hem Valencia’dan hem de Lazio’daki takım arkadaşı Muriç’ten olumlu referanslar aldığı öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler’in radarındaki bir diğer isim ise Keita Balde. Senegalli yıldız için en büyük rakip Valencia’ydı. Ancak İspanyol ekibi, forvet transferindeki ilk hedefi olan Marcos Andre’yi Valladolid’den 8 milyon Euro’ya transfer etmeyi başardı. Yarasalar, Balde’nin peşini bıraktı. Premier Lig ekibi Watford’un da 26 yaşındaki oyuncuya ilgisi var. Ancak Fenerbahçe kadar ciddi değil ve henüz girişimde bulunmadı. Sarı-Lacivertliler, elini çabuk tutup, başka talipler çıkmadan bu transferi bitirebilir.

ZANKA FENERBAHÇE'DEN KOPENHAG'A TRANSFER OLUYOR

Fenerbahçe'de Szalai, Kim ve Tisserand'dan oluşan başarılı savunma üçlüsünde kendine yer bulamayan, rotasyonda da düşünülmeyen Zanka, sarı-lacivertli takımdan ayrılıyor. Geçen sene Kopenhag'a kiralanan futbolcu yeni sezonda da Royal Antwerp forması giyebilir. Frey de bu takıma gitmişti. 

NAPOLİ OYUNCUSU DIEGO DEMME İÇİN FENERBAHÇE SAĞLIK RAPORU İSTEYECEK

İtalyan basını, Fenerbahçe'nin Napoli forması giyen Diego Demme'yle ilgilendiğini iddia etti. Çizme basınına göre Fenerbahçe, Alman orta saha ile yakından ilgileniyor. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli orta sahayı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği haberin detaylarında yer aldı. Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Diego Demme, dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Napoli'de uzun süredir forma giyemiyor. Tecrübeli orta sahanın kısa süre içerisinde hazır hale gelmesi beklenirken Fenerbahçe'nin bu transfer için detaylı bir sağlık raporu isteyeceği de belirtildi. Napoli'nin 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Diego Demme'nin İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Diego Demme kariyerinde daha önce Bielefeld, Paderborn ve RB Leipzig formaları da giydi. Diego Demme, kariyerinde çoğu zaman ön libero olarak görev yaptı. 29 yaşındaki İtalyan asıllı Alman orta saha sağ bek ve merkez orta sahada da şans buldu. Diego Demme'nin güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

KOLOSINAC'IN FENERBAHÇE'YE TRANSFERİ BİTMEK ÜZERE

Fenerbahçe, Arsenal ile sözleşme fesih görüşmeleri yapan ve bu yüzden transfer süreci uzayan Kolasinac'ta mutlu sona artık çok yakın. Arsenal ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Kolasinac, yaptığı görüşmeler sonucu fesih konusunda anlaşmaya vardı. Fanatik'in haberine göre resmi evrak işlerinin sonlanmasının ardından kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi beklenen Kolasinac, sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atacak. 28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'den yıllık 1.8 milyon Euro maaş alacağı belirtiliyor.

FENERBAHÇE'YE GELENLER

Serdar Dursun

Steven Caulker

Çağatay Kurukalıp

Burak Kapacak

Emir Ortakaya

Kim Min-Jae

FENERBAHÇE'DEN AYRILANLAR

Harun Tekin

Michael Frey

Deniz Türüç

Ömer Faruk Beyaz

Oytun Özdoğan

Gökhan Gönül

Barış Alıcı

Kemal Ademi

İsmail Yüksek

Sadık Çiftpınar

Ozan Tufan

Uğur Kaan Yılmaz

Mame Thiam

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe'den son dakika  transfer haberleri son dakika fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe haberleri Felipe Caicedo Zanka fenerbahçe transfer listesi 2021 son dakika fb transfer fb transfer listesi Ali Koç