Jorge Jesus kırmızı kart gördü! Beşiktaş derbisinde yok!

Fenerbahçe Jorge Jesus
Jorge Jesus kırmızı kart gördü! Beşiktaş derbisinde yok!

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, penaltı bekledikleri bir pozisyonda maçın hakemine gösterdiği tepki sebebiyle kırmızı kart gördü ve tribünlere gönderildi. Portekizli çalıştırıcı Beşiktaş derbisinde kulübede olamayacak.

Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı karşılaşmanın 65. dakikada Enner Valencia'nın penaltıdan attığı golle skorda dengeyi sağladı.

Golden kısa bir süre sonra gelişen Fenerbahçe atağında Ferdi Kadıoğlu, Alanyaspor ceza sahasında yerde kaldı. Mete Kalkavan oyunu devam ettirdi.

Penaltı bekleyen sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, maçın hakemi Mete Kalkavan'a uzun süre tepki gösterdi. Mete Kalkavan, 68. dakikada yedek kulübesine yönelerek Portekizli çalıştırıcıyı direkt kırmızı kartla tribünlere gönderdi.

Cezalı duruma düşen Jorge Jesus, milli aradan sonra oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde kulübedeki yerini alamayacak.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Alanyaspor Fenerbahçe maçı Mete Kalkavan Fenerbahçe Beşiktaş maçı