Fenerbahçe'den orta sahaya bir takviye daha

Fenerbahçe
Fenerbahçe'den orta sahaya bir takviye daha

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Portekiz ekibi Estoril'de forma giyen orta saha oyuncusu Miguel Crespo'yu renklerine bağladı.

Orta sahasını kısa bir süre önce Max Meyer'le güçlendiren Fenerbahçe'den bu bölgeye bir takviye daha geldi!

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, GD Estoril Praia Kulübü’nde forma giyen Portekizli futbolcu Miguel Crespo ile transfer görüşmelerine başlamıştır. 1996 doğumlu orta saha oyuncusu, görüşmeleri sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere 5 Eylül Pazar günü (yarın) İstanbul’a gelecektir." ifadelerine yer verildi.

Merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve orta sahanın solunda da görev yapabilen Crespo, 2019/2020 sezonunun başında Braga'nın B takımından Estoril'e transfer olmuştu. Miguel Crespo, Estoril'de 60 resmi maçta forma giydi ve 9 gol atıp 5 de asist üretti.

Sarı-lacivertliler daha önce Portekiz Ligi'nden Hidemasa Morita ve Stephen Eustaquio gibi orta saha oyuncularını istemiş ancak talep edilen bonservis bedelleri sebebiyle bu transferler gerçekleşmemişti.

9. TRANSFER OLACAK

Yaz transfer döneminde şimdiye dek Steven Caulker, Kim Min-jae, Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp, Max Meyer, Diego Rossi, Mergim Berisha ve Serdar Dursun'u transfer eden Fenerbahçe, Crespo'yu da renklerine bağlaması durumunda 9. transferini yapmış olacak.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber fenerbahçe Miguel Crespo Estoril Fenerbahçe transfer haberleri