Fenerbahçe, Lincoln Henrique transferini açıkladı

Spor haberleri Fenerbahçe transfer haberleri
Fenerbahçe, Lincoln Henrique transferini açıkladı

Fenerbahçe, "Kulübümüz, Lincoln Henrique transferi için Santa Clara Kulübü ile anlaşma sağlamıştır" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü,  Lincoln Henrique transferi için Santa Clara kulübü ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bilgilendirme Kulübümüz, Lincoln Henrique transferi için Santa Clara Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi. 

TRANSFERİN DETAYLARINI BREZİLYA MEDYASI DUYURDU

Sarı-lacivertli kulübün resmi açıklamada yer vermediği transfer detaylarını Brezilya medyası duyurdu.

UOL Esporte'nin haberine göre; Fenerbahçe, Santa Clara kulübüne Lincoln için bonuslarla birlikte yaklaşık 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Portekiz kulübü ayrıca bir sonraki transferden de yüzde 15 pay alacak.

Portekiz medyasında çıkan haberlerde ise 4 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Lincoln'ün Fenerbahçe'den yıllık 800 bin Euro civarında bir ücret kazanacağı belirtildi.

18 YAŞINDA YOLU TÜRKİYE'DEN GEÇMİŞTİ

Futbola Gremio alt yapısında başlayan Lincoln, 18 yaşındayken, o dönem TFF 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giymişti. Mavi-yeşilli kulüpte oyuna genelde sonradan dahil olan Lincoln, 20 maçta 909 dakika şans bulmuş ve 3 gol - 2 asist'lik performans ortaya koymuştu.

Üç sezondur Santa Clara'da oynayan Lincoln, 109 resmi maçta 9 gol atıp 23 asist yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe transfer haberleri spor haberleri