Fenerbahçe Joao Pedro için Cagliari'yle anlaştı

Transfer transfer haberleri Fenerbahçe
Fenerbahçe Joao Pedro için Cagliari'yle anlaştı

Galatasaray 'ın da peşinde olduğu Cagliari'nin Brezilyalı futbolcusu Joao Pedro'nun 3 yıllığına Fenerbahçe'ye transfer olacağı açıklandı. İşte anlaşmanın detayları...

Haberglobal.com.tr - İtalyan Skysport'un haberine göre Fenerbahçe, Galatasaray'la da görüştüğü belirtilen Joao Pedro transferinde araya girerek oyuncunun kulübü Cagliari'yle anlaştı.

Haberde anlaşmanın 3 yıllık olduğu, Sarı-lacivertli ekibin bu transfer için İtalyan temsilcisine 6,5 milyon euro + bonus bonservis ödeyeceği belirtildi.

Ünlü İtalyan spor yorumcusu Gianluca Di Marzio'da Joao Pedro'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağını duyurdu. Son detayların görüşüldüğünü belirtti. Sözleşmenin ise imzalanmak için hazır olduğunun altını çizdi.

Cagliari'nin Serie A'dan düşmesi nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Joao Pedro'nun menajerlerinin Cuma günü son detayları görüşmek üzere Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Brezilyalı futbolcu Joao Pedro'nun aynı zamanda İtalyan vatandaşlığı da bulunuyor.

JOAO PEDRO'NUN KARİYERİ

Futbola Atletico MG'de başlayan ve 2010 yazında 2.5 milyon Euro karşılığında Palermo'ya transfer olan Joao Pedro, sonrasında Vitoria Guimaraes, Penarol, Santos, Desportivo Brasil, Estoril ve son olarak Cagliari formalarını giydi.

2014 yazından bu yana Cagliari'de oynayan Joao Pedro, 270 resmi maçta 86 gol attı ve 28 asist üretti.

Brezilya asıllı oyuncu, Mart ayında İtalya Milli Takımı'nın formasıyla Kuzey Makedonya'ya karşı sahaya çıkmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Joao Pedro Fenerbahçe haberleri fenerbahçe son dakika transfer haberleri son dakika fenerbahçe transfer haberleri transfer futbol Cagliari