Fenerbahçe Futbol AŞ yönetiminde beklenen değişim

Fenerbahçe Ali Koç
Fenerbahçe Futbol AŞ yönetiminde beklenen değişim

Fenerbahçe Futbol AŞ Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda gerçekleştirildi. Haber Global, Futbol AŞ yönetiminde bir ya da iki ismin değişmesinin beklendiğini duyurmuştu. Beklenen değişiklik gerçekleşti.

SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL ÖZEL HABER

Fenerbahçe Futbol AŞ Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda gerçekleştirildi. Saat 14.00’de başlayan toplantıda Başkan Ali Koç da yer aldı.

Haber Global, yeni yönetimin de belirlendiği genel kurulda, mevcut yönetimden bir ya da iki değişiklik yapılmasının beklendiğini duyurmuştu.

Futbol AŞ’nin Başkan Ali Koç liderliğindeki mevcut yönetiminde Erol Bilecik, Burak Çağlan Kızılhan, Fethi Pekin, Sertaç Komsuoğlu, Ruşen Çetin bağımlı üye, Sina Afra, Ahmet Ceyhan Hancıoğlu ve Hüseyin Çağatay Özdoğru bağımsız üye olarak yer alıyordu. 

Beklenen oldu ve Fenerbahçe Futbol A.Ş Bağımsız YK üyeliğinin Sina Afra’dan boşalan koltuğuna Koç Holding İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Başkanı Özgür Burak Akkol atandı.

Genel kurulda ayrıca yönetim kurulu üyelerinin 2020 yılı faaliyet, işlem ve hesaplarından ötürü ayrı ayrı ibra edilmesi için oylama yapılacak.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe fenerbahçe yönetimi Ali Koç Fenerbahçe Genel Kurulu futbol