Fenerbahçeli futbolculara teklif yağıyor... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 17 Haziran

Fenerbahçe transfer haberleri
Fenerbahçeli futbolculara teklif yağıyor... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 17 Haziran

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör arayışları başlarken beklenmedik gelişmeler yaşandı ve o isimden vazgeçildi. İşte 17 Haziran son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre öncelik forvet mevkiine verildi. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri ve Sarı-lacivertli kulübün 2021 transfer listesi 17 Haziran.

Fenerbahçe’nin geride kalan sezonun başında transfer ettiği Kemal Ademi, büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. 25 yaşındaki forvetin İsviçre'ye geri dönebileceği konuşuluyor. Sarı-Lacivertliler, Ademi’yi kadroda düşünmüyor. Menaceriyle yapılan görüşmede, İsviçreli forvete takım bulunması istendi. İsviçre’den talipleri olduğu öğrenilen 1.98 m.’lik forvetin ülkesine dönmesi bekleniyor.

Geçen sezon başında büyük umutlarla transfer edip beklediği verimi alamadığı stoperleri Lemos ve Tisserand’a Anadolu’dan çok sayıda talip var. Özellikle Rizespor ’un her iki oyuncuyu birden takıma kazandırmayı istediği öğrenildi. Ancak Karadeniz ekibi oyuncuların yüksek yıllık ücretlerini ödemeye yanaşmıyor. Maaşlarının yarısını kabul ediyor. Fenerbahçe ise tamamını ödeyecek kulüplerden teklif bekliyor.

Luiz Gustavo'nun Marsilya, Monaco ya da Lyon'a transfer olabileceği iddia edildi. Yıllık 3,5 milyon euro kazanan Gustavo'nun bonservisi karşılığında alacaklarında vazgeçmesi bekleniyor. 

Fenerbahçe, Fulham'a Aleksandar Mitrovic için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. 

Fenerbahçe'nin göndermek istediği Michael Frey'e Standard Liege'in ardından Antwerp de talip oldu. 

Luciven Favre ile anlaşma sağlanamadı. Sabah'ın iddiasına göre yüksek bütçe talep eden Favre'ile kontrat şartlarında anlaşılamayınca bu defter kapandı. 

Atletico Madrid'in yakından ilgilendiği Berke Özer için Fenerbahçe 8.5 milyon euro talep edince transfer gerçekleşmedi. 

Fenerbahçe, geçen sezonu Darmstadt 98'de geçiren Serdar Dursun ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, geride kalan sezonu Schalke'de kiralık geçiren oyuncusu Sead Kolasinac ile bu yaz yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Mesut Özil ile yakın arkadaş Kolasinac için Fenerbahçe 'nin devrede olduğu aktarılmakta. The Sun'ın haberine göre Arsenal, 2022'de sözleşmesi bitecek Kolasinac'ı kadroda düşünmüyor. Geride kalan sezonu geçirdiği Schalke'nin de tutamayacağı belirtilen Kolasinac için Fenerbahçe, devreye girerken İtalyan ekipleri Fiorentina ve Lazio'nun da transfer adına istekli oldukları belirtiliyor. 27 yaşındaki savunma oyuncusu, sezonun devre arasında kiralandığı Schalke'de 17 maça çıkarken 1 gol, 1 asistlik de skor katkısı sağlamıştı. Ağırlıklı olarak sol bekte görev yapan Kolasinac, zaman zaman savunmanın ortasında da görev almıştı. Kolasinac, Arsenal döneminde Mesut Özil'in en yakın arkadaşı olarak bilinmekteydi. (Fanatik)

Fenerbahçe, Boca Juniors'ta bulunan Jan Hurtado'yu gündemine aldı. 21 yaşındaki Venezuelalı santrfor yetenekleri ile dikkat çekiyor. Şimdiden 3 kez milli formayı giyen Hurtado, alt kategorilerde giydiği ulusal formasıyla 28 maçta 7 gol attı.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin ilgilendiği Enes Destan'a RB Leipzig de talip oldu. Altınordu formasını giyen genç oyuncu için 3 milyon euro bonservis bedeli ve sonraki transferden yüzde 30 pay isteniyor. 

F.Bahçe'nin elinde 7 futbolcuya toplam 23 milyon Euro'luk teklif gelmiş durumda. EURO 2020 sonra rakam daha da artabilir. Sarı-Lacivertliler'de teklif gelen oyuncuların Pelkas, Berke Özer, Allahyar, Zanka, Zajc, Frey ve Samuel olduğu öğrenildi.

Gökhan Gönül'le yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, sağ bek transferi için bir süredir yoğun mesai harcıyordu. Sarı-Lacivertliler aradığı ismi Belçika'da buldu. Kanarya, Antwerp forması giyen 24 yaşındaki Portekizli Aurelio Buta'nın menajeriyle el sıkıştı. Teknik direktörün ardından transfer resmiyet kazanacak.

İstanbul'a bavuluyla gelen Oussame Tannane'nin Fenerbahçe ile görüşme yapacağı iddia edildi. 

Dimitris Pelkas'a bir talip daha çıktı. Rubin Kazan ve Lyon'un ardından Napoli de Yunan futbolcuyu istedi. 

Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Mauricio Lemos'a İspanya'dan talip çıktı. AD Alcorcon, Uruguaylı oyuncuyu kiralamak istiyor.

Fatih Karagümrük'te forma giyen 35 yaşındaki ön libero Lucas Biglia ile her konuda anlaşma sağlamıştı ancak Kanarya son anda karar değiştirdi ve transferden vazgeçti. Fenerbahçe'nin transferden sürpriz bir şekilde vazgeçmesinin sebebi ise oyuncunun yaşı ve İstanbul ekibinin bonservis talebi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş forvet transferi sebebiyle bu kez rekabet yaşayacak. Her iki kulübün de gündemine aynı isim geldi.  La Razon'un haberine göre; Stevan Jovetic transferi için 3 kulüp öne çıkıyor. Bu kulüpler arasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Fransız ekibi Nice var.

son dakika fenerbahçe transfer haberleri son dakika fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe haberleri Süper Lig transfer haberleri Mesut Özil emre belözoğlu fenerbahçe transfer listesi 2021 son dakika fb transfer fb transfer listesi Ali Koç