Carlo Ancelotti az önce açıkladı: Arda Güler Atletico Madrid maçında yok!

Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler
Carlo Ancelotti az önce açıkladı: Arda Güler Atletico Madrid maçında yok!
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atletico Madrid derbisi öncesi basına konuştu. İtalyan hoca Arda Güler dahil sakatlıktan dönen oyuncularla ilgili bilgi verdi.

İspanya La Liga'nın 6. haftasında Real Madrid ile Atletico Madrid derbide karşı karşıya gelecek. Eflatun-beyazlıların deneyimli hocası Carlo Ancelotti, Arda Güler ve kadrodaki diğer oyuncuların durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Carlo Ancelotti, karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

Atletico Madrid maçının kadrosunda sakat olan Dani Carvajal ile Arda Güler dışında tüm oyuncular yer alacak.

Arda Güler Atletico Madrid maçında olmayacak. Hala yüzde yüz olması için vakti var. Pazartesi günü tam olarak takımla idmanlara başlayacak. Mendy tamamen iyileşti, Ceballos da tamamen iyileşti.

"MERKEZDE REKABET ÇOK YÜKSEK"

Bellingham perşembe günü kendini iyi hissetmiyordu, bugün daha iyiydi. Normal bir şekilde antrenman yaptı ve maça çıkacak. Bellingham'ın maça çıkamayacağı bir gün gelirse o gün ağlamayacağız.

Kroos, Modric, Valverde, Tchouameni, Camavinga gibi isimleri yedek kulübesinde bırakmak zor. Ancak oyuncular bunu anlıyor çünkü merkezde rekabet çok yüksek.

"DERBİ BÜYÜK BİR FIRSAT OLACAK"

Vinicius takımlar idmanlara başladı. Durumu iyi ve sakatlığı geçti. Bugün çok iyi çalıştı ve kadroda yer alacak. Oynayıp oynamayacağını yarın göreceğiz. Oynamasında yüzde 1 bile risk varsa riske girmeyeceğiz. Açıkçası 1 aydır sahalardan uzak olması, fiziksel kondisyonunun biraz eksik olması normal. Bunları değerlendireceğiz.

Derbinin büyük bir fırsat olacağını düşünüyorum. İster iyi zamanda gelsin ister zor zamanda derbiler her zaman özeldi. Başkent Madrid'in iki kaliteli takımı karşı karşıya gelecek. Zor bir maç. Atletico Madrid'in Valencia mağlubiyetinin ve Lazio beraberliğinin bu maçı etkilemeyeceğini düşünüyorum çünkü bu bir derbi."

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri Atletico Madrid Real Madrid maçı