Beşiktaş'tan Galatasaray'a 'Gedson Fernandes' göndermesi!

Beşiktaş Galatasaray

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun devre arasında Benfica'dan kadrosuna kattığı ve Galatasaray'a transfer olacağı yönünde iddialar çıkan Gedson Fernandes için 19:03'te bir video paylaşımı yaptı.

Beşiktaş, geride bıraktığımız 2021-2022 sezonunun devre arası transfer döneminde anlaştığı Gedson Fernandes için 19:03'te bir paylaşım yaptı.

"Zarif, sağlam, estetik…" başlığıyla yayımlanan videoda Gedson Fernandes, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor formasıyla Galatasaray'a attığı golü tuvale resmederken ve keman çalarken görülüyor.

GALATASARAY İDDİALARI ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Gedson Fernandes'in Beşiktaş'a transferinin iptal olduğu, Galatasaray'ın oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edilmişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de iddialarla ilgili yaptığı açıklamada, "Gedson Fernandes ile ilgili yalan yanlış konuşanlar artık susmalı. Gedson transferini, transfer dönemi resmi olarak başladığı gün duyuracağız. Gedson, Beşiktaş’ın futbolcusudur" şeklinde konuşmuştu.

RİZESPOR'A 11 MAÇTA 6 GOLLÜK KATKI SAĞLADI

Portekizli oyuncu Beşiktaş'a transferinin ardından Süper Lig'in ikinci yarısında Çaykur Rizespor'da forma giymişti. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Rizespor formasıyla çıktığı 11 Süper Lig maçında 6 gollük katkı (3 gol - 3 asist) sağladı ancak Karadeniz ekibinin küme düşmesini engelleyemedi.

6 MİLYON EURO BONSERVİS, 4+1 YILLIK SÖZLEŞME

Beşiktaş 3 Şubat 2022'de KAP'a yaptığı açıklamada transferin detaylarını şu şekilde açıklamıştı:

“Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere transferi konusunda SL Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. SL Benfica Kulübü'ne 6.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.

Oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden başlamak üzere dört yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda elde edilecek gelir, Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50% olarak paylaşılacaktır.”

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Gedson Fernandes Galatasaray Benfica Beşiktaş transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri