Beşiktaş'tan flaş kombine açıklaması: Yeni karar alındı

Beşiktaş Süper Lig
Beşiktaş'tan flaş kombine açıklaması: Yeni karar alındı

Son dakika haberine göre Beşiktaş kulübü, kombinelerle ilgili bir değişikliğe gitti. Daha önceden kombinelere dahil edilmeyen Avrupa Konferans Ligi'yle ilgili yeni bir karar alındı.

Avrupa Konferans Ligi'nin kombineye dahil edilmemesi nedeniyle eleştirilen Beşiktaş kulübü yeni bir açıklama yaptı. Kulüp yeni bir düzenlemeye gitti. İşte detaylar...

"2023-24 Sezonu Kombineleri ile İlgili Kararlar Hakkında Bilgilendirme Yönetim Kurulumuz, bugün yapmış olduğu toplantıda, Futbol Takımımızın 2023-24 sezonunda Beşiktaş Stadyumu’nda oynayacağı müsabakaları kapsayan kombineler ile ilgili olarak birtakım kararlar almıştır.

Buna göre;

1- UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında tüm kombineler geçerli olacaktır.

2- UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ve Play-Off müsabakalarında kombine sahibi taraftarlarımıza aynı koltuklarını satın alma hakkı tanınacak ve bilet fiyatında %25 indirim uygulanacaktır.

3- UEFA Konferans Ligi grup karşılaşmalarında kombine sahiplerine aynı koltuklarını satın alma hakkı tanınacak ve bilet fiyatında %15 indirim yapılacaktır.

4- Stadımızın açıldığı tarihten bu yana her sezon kombine alan ve 2023-24 sezonu için de kombinesini yenileyen taraftarlarımız, UEFA Konferans Ligi’nde 3. Ön Eleme Turu’ndan itibaren oynayacağımız müsabakalarda aynı koltuklarını %50 indirimli olarak satın alabileceklerdir."

 

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş kombine Beşiktaş haberleri Konferans Ligi