Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi resmen başladı!

Beşiktaş
Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi resmen başladı!

Teknik direktörlük koltuğunu Valerien Ismael'e emanet eden Beşiktaş, Fransız çalıştırıcı ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Valerien Ismael, "Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine geldim, gururluyum" dedi.

Önder Karaveli ile yolları ayırma kararı aldıktan sonra teknik direktörlük görevi için Valerien Ismael'le anlaşma sağlayan Beşiktaş, Fransız çalıştırıcı için Vodafone Park'ta imza töreni düzenledş.

Valerien Ismael'in basın toplantısında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

AHMET NUR ÇEBİ: "PLAN VE PROJELERİMİZE UYGUN BİR TEKNİK ADAM"

"Valerien Ismael bir çalışmanın ürünüdür. Araştırdık, kendi plan ve projelerimize uygun bir teknik adam olacağına inandık ve davet ettik. Verilen karar, Yönetim Kurulu kararıdır. Ceyhun Kazancı önderliğinde çalışma yapıldı ve sonrasında karar verildi, anlaşmamızı yaptık. Emeği olanlara teşekkür ederim. Valerien Ismael'den umutluyuz ve ümitliyiz. Bizimle çalışmayı kabul etti, teşekkür ederiz. Kendisine güvenimiz sonsuz. Her zaman desteğimizi hissedecek. Beşiktaş'a katkı vereceğine inanıyoruz. Bu plan ve proje Sergen hocamla, Önder hocamla ve şimdi de Ismael hocamla devam edecek. Bu bir bayrak yarışı. Öz kaynağa yönelecek, gençlere önem veren, taraftara hırslı futbol seyrettiren, koşan takım yaratan hocalar Beşiktaş'ta görev alacaktır."

Valerien Ismael Ahmet Nur Çebi Beşiktaş

VALERIEN ISMAEL: "AVRUPA'NIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİNE GELDİM, GURURLUYUM"

"Her şeyden önce bana gösterilen güven için teşekkür ediyorum. Bu beni çok etkiledi. Gerçekten çok gururluyum. Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine geldiğimi biliyorum. Sorumluluklar yüksek ama benim de aradığım bu. Hırslı bir teknik adamım. Burası çok büyük bir kulüp ve burada olmak gurur verici. Ayrıca bu kulüple, benim aramda çok önemli bir bağlantı var. Kulüp kazanmak isteyen bir düşünceye sahip, ben de bir teknik adam böyle düşünüyorum. Çok çalışarak birlikte en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Buna hazırız. Kulübün gerçekten çok tutkulu bir taraftar kitlesi var. Henüz bir araya gelmemiş olsak da tutkularını ilk günden sosyal medyadan bana hissettirdiler. Bir gün değil, her gün Beşiktaş."

"ALT YAPI KONUSU BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

"Önümüzde 8 maçlık bir periyot var. Bu dönemde kazanabildiğimiz kadar maç kazanıp olabilecek en iyi yerde sezonu bitirmeye çalışacağız. Öz kaynak ve alt yapı konusu bizim için çok önemli. Genç oyuncular için analiz yapacağız. 17 yaşında olur, 18 yaşında olur, kriterleri karşılayan oyuncunun yaşı hiç önemli değil. Hangi oyuncular rekabetçi ortamda performans gösterebilir buna bakacağız. Yaşı önemli değil, bir performans varsa ona şans vereceğiz. Son 3 yılda çalıştığım bütün kulüplerde birçok genç oyuncunun kariyerine etki ettim ve şu anda bu oyuncular çok iyi yerlerdeler. Bir teknik direktörün en önemli rolü, oyuncuyu geliştirmektir. Bazı oyuncuların seviyelerini keşfetmeye çalışacağız. Belki şu anda çok konuşulmayan oyuncular vardır, bunları keşfetmeye çalışacağız."

Valerien Ismael Beşiktaş

"OYUN FELSEFEM TAMAMEN YÜKSEK TEMPOYA DAYALI"

"Benim oyun felsefem tamamen yüksek tempoya dayanıyor. Çok yüksek bir enerji gerekiyor, bu enerjiyi rakibe de hissettirmemiz gerekiyor. Takımın her zaman yüzde yüzünü sahaya koyması gerekiyor. En önemli noktalardan biri de Beşiktaş, ligi domine etmek isteyen bir takım. Tempo ile bunu da birleştirmelisiniz. Bunları yapabilmek için oyuncularla zaman geçirmem gerekiyor. Ligi ve oyuncu grubunu tanımam için şu an gelmem oldukça doğru.

Ben üç yıldır çalıştırdığım takımları 3-4-3 sisteminde oynatıyorum. 150 maçın üstünde bir deneyimden bahsediyoruz. Şampiyonlar Ligi Elemeleri, Avrupa Ligi Elemeleri ve İngiltere'de Premier Lig ekiplerine karşı böyle oynadık. Artık bu sistemde uzmanlaştığımı düşünüyorum. Beşiktaş taraftarı kenarda maçı kazanmak için her şeyini veren bir teknik direktör görecekler."

"FUTBOLDA KAZANMAK VAR, KAYBETMEK VAR, KORKMAK DİYE BİR ŞEY YOK!"

"Futbolda kazanmak da var, kaybetmek de... Korkmak diye bir şey yok! Biz Beşiktaşız ve bu ligin son şampiyonuyuz. Trabzonspor karşısında da çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Bu maçı bir şans olarak görüyorum. Maç planımızı burada anlatamam. Milli takımlardan oyuncular döndükten sonra en yüksek konsantrasyonla çalışacağız ve hazırlıklarımızı tamamlayacağız"

"İLHAM ALDIĞIM ANTRENÖRLER SİMEONE VE CONTE"

"Her hoca kariyerine başlarken belli hocalardan etkilenir. Simeone ve Conte benim ilham aldığım hocalar. Birlikte oynamak, takım olmak benim için oldukça önemli."

Valerien Ismael Beşiktaş

SÖZLEŞME ŞARTLARI AÇIKLANDI

Siyah-beyazlı kulüp, imza töreni öncesinde Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Valerien Ismael ile sözleşme imzalandığını duyurdu. İşte o açıklama:

"Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Valerien Alexandre Ismael ile 25.03.2022 (bugün) tarihinden başlamak üzere 2022-2023 sezonu sonuna kadar ve 2023-2024 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır."

YILLIK 1.2 MİLYON EURO KAZANACAK

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada maddi detaylara yer verilmezken, 46 yaşındaki teknik adamın yıllık 1.2 milyon Euro kazanacağı iddia edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Valerien Ismael