Beşiktaş, Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi: İşte sözleşme detayları

Spor haberleri Beşiktaş Şenol Güneş

Beşiktaş, Şenol Güneş'le yapılan 1.5 yıllık anlaşmayı KAP'a bildirdi. İmza töreninde Şenol Günel ve Başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü, tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş'le 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

"Evine Hoş Geldin Şenol Güneş" başlığıyla Güneş'i açıklayan kulüp, "Kulübümüz, Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü için Şenol Güneş ile anlaşmaya varmıştır.

2015-19 yılları arasında Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğünü yapan, bu süre zarfında Beşiktaşımızın Süper Lig'de kazandığı şampiyonluklar ve Avrupa kupalarında elde ettiği başarılardaki emekleriyle taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Şenol Güneş'e evine hoş geldin diyoruz.

Kulübümüze yeni dönemde de önemli hizmetlerde bulunacağına yürekten inandığımız Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e çalışmalarında üstün başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi: İşte sözleşme detayları - Resim : 1

Ayrıca KAP'a yapılan açıklamada da, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Şenol Güneş ile 28.10.2022 (bugün) tarihinden başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Açıklamanın hemen ardından imza töreni düzenlendi. 

ŞENOL GÜNEŞ VE AHMET NUR ÇEBİ'DEN ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Şenol Güneş, "Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Burada olmaktan çok dolayı çok mutluyum. Bana yeniden bu şansı veren Beşiktaş'a çok teşekkür ediyorum" dedi. Güneş, "Benim şu anda başarıya ihtiyacım var. Oyuncuların da var, camianın da var. Dışımızda çok şey yazılıp çiziliyor, Türk futbol kamuoyuna doğru bilgileri vermemiz gerekiyor. Ülkemizde maalesef bazen saha dışı olaylar, saha içini çok etkileyebiliyor. Takıma zarar vermek isteyenler, karşısında beni bulacak. Bu bir tehdit değil" diye konuştu. 

Güneş, şöyle devam etti: "Şu anda mevcut kural neyse ona göre hareket edeceğiz. Zorlukları var, katılıyorum. Elimizdeki kadroyla yerli, yabancı kadroyla bu yarışta olacağımızı söyleyebilirim.

Daha önce Ceyhun Kazancı burada çalışıyordu, onunla devam edeceğim. Teknik heyette de Bayram Bektaş, Şeref Çiçek ve Eren Şafak'la beraber çalışacağım. Diğer personellerde çok büyük bir değişiklik olmayacak.

Son 10 yılda en çok şampiyon olan Beşiktaş galiba. Galatasaray arada iki kere şampiyon oldu, Başakşehir oldu. Son dönemin en başarılı takımı Beşiktaş, bu çok açık ortada."

Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş taraftarının uzun zamandır beklediği Şenol Güneş hocamızı imzaya davet ettik. Sağ olsun bizimle çalışmayı kabul ettiler. Hedefimiz şampiyonluk. Kamuoyu bunu not etsin!" diye konuştu.

"DOĞDU GÜNEŞ'İM"

Beşiktaş'ın Twitter hesabından daha sonra yapılan bir paylaşımda, "Doğdu Güneş'im" ifadelerini kullanılarak bir video paylaşıldı. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Şenol Güneş