Beşiktaş, Miralem Pjanic'i kadrosuna kattı

Beşiktaş
Beşiktaş, Miralem Pjanic'i kadrosuna kattı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Barcelona'da gözden çıkartılan Bosna-Hersekli orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Beşiktaş, bir bomba daha patlattı.

Siyah-beyazlılar, Barcelona'nın geçen sezon 60 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Bosna-Hersekli orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i kiralık olarak renklerine bağladı.

Beşiktaş'tan konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Miralem Pjanic'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 2.750.000 Avro garanti ücret Şirketimiz tarafından ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Barcelona'da yıllık 8 milyon Euro kazanan Pjanic için aradaki 5 milyon Euro'luk fark Katalan ekibi tarafından karşılanmaya devam edecek.

Pjanic'in lisansı çıktı.

Beşiktaş, Pjanic'in 2020'deki "Hedef ben miyim Tayfun?" videosuna gönderme yaparak Twitter'dan bir video paylaştı. Pjanic, videoda "Hedef benmişim. Merhaba Beşiktaş" ifadeleri kullandı.

İşte Pjanic'in 2020'deki videosu;

Barcelona formasıyla ilk sezonunda 30 resmi maça çıkan Pjanic, gol ya da asist üretme başarısı gösterememişti.

552 MAÇTA 181 GOLE DOĞRUDAN KATKI

Kariyerinde Metz, Lyon, Roma, Juventus ve Barcelona gibi önemli kulüplerin formalarını terleten Pjanic, kulüp düzeyinde 552 resmi maça çıktı, 73 gol atıp 108 asist üreterek toplamda 181 gole doğrudan katkı sağladı.

MİLLİ TAKIMDA 100 MAÇ BARAJINI GEÇTİ

Bosna-Hersek milli takımının formasını şimdiye dek 101 kez sırtına geçiren 31 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, 15 gol atıp 27 asist üreterek toplamda 42 gole doğrudan katkı sağladı.

ŞİMDİYE KADAR 11 İSİM TRANSFER EDİLDİ

Transfer döneminde geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Montero, Rosier ve Ghezzal'ın bonservislerini alan Beşiktaş; kadrosunu da Mert Günok, Mehmet Topal, Salih Uçan, Umut Meraş, Can Bozdoğan, Kenan Karaman, Alex Teixeira ve Michy Batshuayi gibi isimlerle güçlendirmişti.

Pjanic, siyah-beyazlıların 12. transferi oldu.

Beşiktaş, Miralem Pjanic'i kadrosuna kattı - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Miralem Pjanic Barcelona Beşiktaş transfer haberleri