Jackson Muleka Beşiktaş'ta!

Beşiktaş
Jackson Muleka Beşiktaş'ta!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'i sallayan Standard Liege'in Kongolu golcüsü Jackson Muleka'yı kadrosuna kattı.

Cenk Tosun'u kadrosuna katan ve bu akşam Wout Weghorst'u İstanbul'a getirecek olan Beşiktaş, forvet bölgesine bir takviye daha yaptı.

Standard Liege'in transferi için Burnley ile anlaşmaya vardığı Jackson Muleka, İngiltere 2. Ligi'nde (Championship) mücadele eden Burnley'e transfer olmak istemediğini belirterek tercihinin Beşiktaş olduğunu Standard yönetimine iletti.

Belçika temsilcisinin bugün yapılan antrenmanına katılması beklenen Muleka'nın antrenmana katılmadığı ve Standard Liege yönetiminin kendisine ulaşamadığı belirtildi.

Yaşanan gelişmeler üzerine daha önce yaptığı satın alma opsiyonlu teklifi reddedilen Beşiktaş, Kongolu golcü için bu kez 3.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli önerisiyle Belçika ekibinin kapısını çaldı.

Tarafların prensipte anlaştığı ve ödeme planı üzerinde son görüşmeleri yaptığı belirtilirken, siyah-beyazlı kulübün transferi kısa süre içinde duyurması bekleniyor.

Jackson Muleka, Kasımpaşa formasıyla geçtiğimiz sezon Süper Lig'de çıktığı 14 maçta 17 gole doğrudan katkı (12 gol - 5 asist) sağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Jackson Muleka Standard Liege Beşiktaş transfer haberleri