Beşiktaş Cenk Tosun transferini açıkladı!

Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu Cenk Tosun’u yeniden kadrosuna kattı.

Beşiktaş, 2017/2018 sezonunda 22 milyon Euro'ya Everton'a sattığı Cenk Tosun'u, İngiliz kulübüyle sözleşmesinin bitmesinin ardından bedelsiz olarak yeniden kadrosuna kattı.

Siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Biz ayrılamayız, yuvana hoş geldin Cenk Tosun” ifadelerine yer verildi.

CENK TOSUN’UN BEŞİKTAŞ VE EVERTON KARİYERİ

2014-2015 sezonunda Gaziantepspor'dan bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan Cenk Tosun, siyah-beyazlı kulüpte 141 maça çıkmış ve 64 gol - 13 asist'lik performans sergileyerek Avrupa kulüplerinin dikkatlerini üzerine çekmişti.

2017-2018 sezonunun devre arasında 22,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Everton'a transfer olan Cenk Tosun, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle İngiliz kulübünde beklentilerin çok altında kaldı.

Everton’da geçirdiği 4.5 yılda yarım sezon Crystal Palace’a, yarım sezon da Beşiktaş’a kiralanan Cenk Tosun, Everton formasıyla çıktığı 61 resmi maçta 11 gol - 6 asist üretti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Cenk Tosun Beşiktaş bjk Beşiktaş transfer haberleri bjk transfer haberleri... son dakika transfer haberleri