Beşiktaş, Arthur Masuaku'yu kadrosuna katıyor

Beşiktaş
Beşiktaş, Arthur Masuaku'yu kadrosuna katıyor

Rıdvan Yılmaz'ı İskoç ekibi Rangers'a satan Beşiktaş, genç futbolcunun yerini İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Arthur Masuaku ile doldurmaya hazırlanıyor.

Foot Mercato'da Santi Aouna imzasıyla yayımlanan habere göre; Beşiktaş, Demokratik Kongolu sol bek oyuncusu Arthur Masuaku'nun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması konusunda West Ham United ile anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlıların Kongolu savunmacıyı kısa süre içinde İstanbul'a getirmesi ve sağlık kontrolünden geçirdikten sonra sözleşme imzalaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA: "BU GECE İSTANBUL'DA"

Siyah-beyazlı kulüpten basın mensuplarına yapılan açıklamada, "Arthur Masuaku'yu taşıyan uçak bu gece saat 00:05’te İstanbul Havalimanı'na iniş yapacaktır." ifadeleri kullanıldı.

ARTHUR MASUAKU'NUN KARİYERİ

Futbola Valenciennes altyapısında başlayan Arthur Masuaku, 2014 yazında 300 bin Euro karşılığında Olympiakos'a, 2016 yazında ise 7 milyon Euro karşılığında West Ham United'a transfer oldu.

28 yaşındaki Kongolu sol bek oyuncusu İngiliz kulübünde geçirdiği 6 sezonda 128 maça çıktı, 2 gol atıp 10 da asist üretti.

Masuaku, 6 yıllık West Ham United kariyerinde sakatlıklar sebebiyle 51 maç kaçırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Rıdvan Yılmaz Rangers Arthur Masuaku West Ham United Beşiktaş transfer haberleri