Anadolu Efes basketbolcusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi

Anadolu Efes
Anadolu Efes basketbolcusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi

Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi. 33 yaşındaki oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Anadolu Efes'ten Singleton'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

Anadolu Efes'in basketbolcusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi. 33 yaşındaki oyuncu, hastaneye kaldırıldı.  Singleton'ın yoğun bakımda olduğu öğrenildi. 

ANADOLU EFES'TEN AÇIKLAMA

Anadolu Efes'ten Chris Singleton'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı:

"Bugün yaşadığı göğüs ağrısı sonrasında tetkikleri yapılmakta olan Chris Singleton'ın koroner anjiyografisi temiz çıkmıştır. Oyuncumuzun ileri tetkikleri sürmektedir. Bu süre zarfında müşahede altında tutulacak ve gelişmeler kulübümüz tarafından paylaşılacaktır.

Chris Singleton’a yapılan ileri radyolojik değerlendirme ve kardiyak incelemeler sonucunda, doktorlar oyuncumuzda perikardit ve iki taraflı plevral efüzyon tespit etmiştir. Tetkiklerde aort damarı sinüs valsalva hizasında anevrizma izlenmiş ancak diseksiyon izlenmemiştir.…"

TBF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) rahatsızlanarak tedavi altına alınan Anadolu Efes'in ABD'li oyuncusu Chris Singleton için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TBF'nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, "Rahatsızlık geçiren Chris Singleton'a ve tüm Anadolu Efes camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunar, sporcumuzun sağlıkla parkelere dönmesini temenni ederiz." denildi.

Ayrıca birçok kulüp ve spor insanı da 33 yaşındaki uzun forvet oyuncusu için geçmiş olsun mesajları paylaştı.

Kaynak: Haber Global TV

Chris Singleton