Ali Koç yeniden aday olacağını açıkladı

Fenerbahçe

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 12-13 Haziran'da yapılacak seçimde başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Koç, "Seçildiğimiz takdirde hatalarımızdan ders çıkardığımızı göreceksiniz. İkinci dönem çok daha farklı olacak" dedi.

Ali Koç, Ülker Stadı'nda düzenlenen ve sarı-lacivertli kulübün yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük ile yönetim kurulun üyelerinin de katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

2018'de ilk kez başkanlığa seçildiğini ve 3 senenin çabuk geçtiğini söyleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları şöyle: 

"12-13 Haziran'da inşallah olağan genel kurulu yapacağız. Yapmak istediklerimizi başarabilmek için '2 dönem lazım' demiştik. İlk dönemi iyi kullandığımızı söyleyemem. Bu camianın büyük başarılarla buluşması adına kendimi sorumlu hissettiğim için ikinci kez aday olmaya karar verdiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

"Bu büyük kulübe bir nebze de olsa katkıda bulunmak mutlulukların en büyüğü. Her zaman Fenerbahçe'nin menfaatlerini ön planda tutmaya ve geleceğini inşa etmeye çalıştık. Başarılı adımlar attık. Önümüzdeki dönemde bu başarıları kesintisiz sürdüreceğiz ve emeklerimizin karşılığını görmeye başlayacağız. Fenerbahçe'ye almaya değil vermeye geldim. Fenerbahçe için elimizden gelenin en iyisini yaptığımız konusunda vicdanımız rahat. Benim burada sonsuza kadar kalma gibi bir gayem yok. İlk dönemde yaptığımız hataların çok daha bilincindeyiz. Fenerbahçe öyle dinamik bir yer ki deneyimler bazen yetersiz kalıyor. Fenerbahçe'de başkanlığın ilk dönemleri hep zorlu geçmiştir. Camiamız rahat olsun. Seçildiğimiz takdirde hatalarımızdan ders çıkardığımızı göreceksiniz. İkinci dönem çok daha farklı olacak."

"FENERBAHÇE ARTIK OYUNU KURALINA GÖRE OYNAYACAK"

"Bizim için farklı bir tavır ortaya koymanın zamanı geldi. Dünyayı değiştiremiyorsan kendi dünyanı değiştireceksin. Önümüzdeki sezonda mert dürüst samimi olmayanlara karşı, manipülasyon yapanlara, Fenerbahçe'nin ismini zikretmeden eleştirenlere karşı daha farklı davranacağız.  Sadece kuralsızlıklara hayır diyen bir Fenerbahçe olmayacak. Bizim başkaları gibi bir yüzümüz yok, bir yüzümüz var. Tenhada farklı değiliz. Tribünlere oynamıyoruz. Fenerbahçe artık oyunu kuralına göre oynayacak."

'TEKNİK DİREKTÖR' SORUSUNA YANIT

Ali Koç, teknik direktör konusunda ise, "Zamanı gelince açıklayacağım. Size endeksli bir hayatımız yok. Hazır olduğunda açıklayacağız. Sizin sorduğunuz her türlü soruya da elimizden geldiğince yanıt vermeye çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Ali Koç son dakika Fenerbahçe haberleri fb haberleri fenerbahçe seçimleri son dakika fenerbahçe haberleri