Alexander Djiku resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe
Alexander Djiku resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, son olarak Fransız ekibi Strasbourg'un formasını giyen ve serbest statüde bulunan Ganalı stoper Alexander Djiku'yu renklerine bağladığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yöneticimiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı. Alexander Djiku’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kariyerinde SC Bastia, SM Caen ve Strasbourg formalarını giyen 29 yaşındaki Ganalı stoper, Strasbourg forması altında geçirdiği 4 sezonda 127 maçta görev yaptı ve 4 gol - 3 asist üretti.

Daha önce Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, Djiku ile yaz transfer dönemindeki 3. transferini gerçekleştirmiş oldu. Sarı-lacivertliler geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen İrfan Can Eğribayat ve Gustavo Henrique'nin de bonservislerini almıştı.

Djiku Fenerbahçe imza

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Alexander Djiku Strasbourg Fenerbahçe transfer haberleri