Galatasaray Atiba'sını buldu.. Son dakika Galatasaray transfer haberleri 7 Haziran

Galatasaray transfer haberleri
Galatasaray Atiba'sını buldu.. Son dakika Galatasaray transfer haberleri 7 Haziran

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı kulüpte belirsizlik devam ediyor. Bir yandan başkanlık seçimleri beklenirken bir yandan başkan adayları transfer vaatlerini bir bir açıklıyor. İşte 7 Haziran Pazartesi son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray'dan son dakika transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı takımda bütün faaliyetler başkanlık seçimine endekslendi. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri ve GS'nin 2021 transfer listesi. 7 Haziran Pazartesi. 

Belhanda'nın yerine 10 numara arayışlarını sürdüren Galatasaray şimdi de Mısırlı Mohamed Magdy Afsha'yı gündemine aldı. Oyuncunun menajeri OnTime Sport TV'ye verdiği demeçte oyuncusuna tekliflerin geldiğini doğruladı.

Manchester United formasını giyen genç Tunuslu Hannibal Mejbri'nin transferinde Galatasaray'ın seçeneklerden biri olduğu açıklandı. Oyuncu da Milli Takım kampındaki basın toplantısında bu iddiayı doğrulayan bir açıklama yaptı.  

Galatasaray'ın Atiba'sı

Galatasaray Manchester City’den ayrılan 36 yaşındaki Fernandinho için harekete geçti. City ile yollarını ayıran Brezilyalı oyuncuyla kurulan ilk temastan olumlu yanıt alındı. Kariyerine en az 2 yıl daha devam etmek isteyen Fernandinho City’deki performansıyla dikkat çekmişti. 

Galatasaray'ın da ilgilendiği Juan Mata, Manchester United ile 1 yıl sözleşme uzatma kararı aldı. 

Galatasasaray, Halil Akbunar için Göztepe'ye 15 milyonluk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. 

Galatasaray ile Fenrebahçe, Mısırlı futbolcu Mohamed Ali Ben Romdhane'nin transferi için karşı karşıya geldi. Oyuncunun iki kulübe de önerildiği ortaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcunun büyük potansiyeli olduğu konuşuluyor.  Tunuslu orta sahanın bonservis bedeli 2 milyon euro.

Sarı-kırmızılı kulübün, sağ bek transferi kapsamında gündemine aldığı Youssouf Sabaly'den kötü haber geldi. Oyuncunun başka bir kulüple anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Joshua King, Everton ile sözleşmesini uzatmadı ve resmen serbest kaldı. Forvet hattının her bölgesinde oynayabilen Norveçli yıldızın menajerinin sarı-kırmızılılar ile temasa geçip görüşme talep ettiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Real Betis'te oynayan sol bek Alex Moreno ile anlaştığı öne sürüldü. 

10 numara bulundu

10 numara arayışlarını sürdüren Galatasaray, Santa Clara'da forma giyen Lincoln'u transfer etmek istiyor. Tam adı Lincoln Henrique Oliveira dos Santos olan Lincoln Henrique'nin bonservisinin yüzde 20'si Gremio'da bulunuyor. 

Spartak Moskova'nın Galatasaray'da forma giyen Luyindama ile ilgilendiği öne sürüldü. Galatasaray 5 milyon euro'ya aldığı oyuncuyu aynı fiyattan satmaya razı. 

Yabancı sınırındaki değişikliğin ardından takımdan gidecek oyuncularla ilgili planlar da değişti. Yerli oyuncuları elde tutmaya karar veren Galatasaray önceliği Ömer Bayram ve Emre Akbaba'ya verdi. Taylan ve Kerem ise EURO 2020'de piyasaya yapsalar bile takımda tutulacak. Öte yandan geçen sene kiralanan Jimmy durmaz ve Yunus Akgün rotasyonda tutulacak. Yedek kaleci Okan Kocuk da takımda kalmaya devam edecek. 

Brentford, Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Halil Dervişoğlu için istediği bonservis bedelini 10 milyon euro olarak açıkladı. 

Galatasaray Leipzig'le Marcelo Saracchi'nin yeniden kiralanması için görüşürken Alman ekibinden Ademola Lookman'ı da istedi. 

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi peşinden koşturan, 3 milyon euro bonservis istenen Keçiörengücü'nün başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Lille'in transfer listesine girdi. 

Feghouli'nin yerine Townsend

Cezayir'in son maçında harikalar yaratan Feghouli'nin gönderilmesi planlanırken sarı-kırmızılılar yerine Andros Townsend'i transfer etmek için çalışmalara başladı. Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile sözleşmesi biten Townsend, kulübüyle yeni kontrat imzalamayacak.

Dünya yıldızı sözü

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk seçilmeleri halinde Fatih Terim ile yola devam edeceklerini belirtirken futbol dünyasını ayağa kaldıracak bir 10 numara transferi yapacaklarını söyledi. Galatasaray ile sözleşmesi biten Fatih Terim ile Lille'in ilgilendiği öne sürüldü. Yunan ekibi Panathinaikos da Terim'e teklif yapmayı düşünüyor. 

Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray'ın ilgilendiği Kolosinac'ı Arsenal satış listesine koydu.

Steau Bükreş'te oynayan Olimpiu Morutan'un Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi. 22 yaşındaki futbolcu Galatasaray'a transfer olmak istediğini açıkladı.

Samaris iddiası

Portekiz basını Galatasaray'ın Andreas Samaris için devreye girdiğini iddia etti. 2023 yılına kadar sözleşmesi olan oyuncuyla Benfica yollarını ayırmak istiyordu. 

Galatasaray TFF 1. Lig'de oynayan Yigithan Kır'ı transfer listesine aldı. 

Cheickhou Koyate transferinde hem oyuncuyla hem de kulübüyle görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Kiril Despodov'u da gündemine aldı. 

Braga'da forma giyen Gaius Makouta transfer gündemine alındı. Sarı-kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesi bu oyuncuyu mutlaka kadrosuna katmak istiyor. 

İki transfer bitti

Sarı Kırmızılı ekip transferde Kasımpaşa ile yollarını ayıran Aytaç Kara ile Göztepe ile sözleşmesi sona eren Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna kattı. 

İç transferde Emre Akbaba ve Ömer Bayram ile kontrat yenilenmesi bekleniyor.

Sarı kırmızılı ekibin ilgilendiği futbolcular arasında Wolfsberger 2 takımında oynayan Tarık Muharemovic de var. Her sene adı transferde geçen Ahmed Musa için de teklif yapılacağı öne sürülüyor. 

Kariyerini Al Duhail'de sürdüren Faslı stoper Medhi Benatia, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerildi.

Sözleşmesi biten oyuncular

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren tek isim Fatih Terim değil. Birçok futbolcunun sözleşmesi de sona erdi. Bu isimler: Arda Turan, Ryan Donk, Martin Linnes, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Gedson Fernandes, Marcelo Saracchi, Etebo, Onyekuru, Halil Dervişoğlu, Emre Akbaba, Ömer Bayram.

Geçen yıl da gündeme gelen Rumen 10 numara Nicolae Stanciu'nun ismi de yeniden telaffuz edilmeye başladı. 

Diğer transfer iddiaları

Galatasaray, Spartak Subotica'da oynayan Lazar Tufegdzic'i gündemine aldı. Orta saha virtüözünün çok düşük bir maliyetle takıma katılabileceği belirtiliyor. 

Maaşı ve sürekli sakatlanması nedeniyle takımına beklenen katkıyı veremeyen Radamel Falcao için gelen teklifler değerlendirilecek. 

Norveçli futbolcu Martin Linnes'in Yunanistan ekiplerinden Olympiakos'a transfer olabileceği iddia edildi.

Galatasaray transfer haberleri - Son dakika Galatasaray transfer haberleri, Galatasaray

Kaynak: Haber Global TV

Son dakika Galatasaray transfer haberleri gs transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri Galatasaray haberleri gs haberleri transfer futbol galatasaray transfer listesi 2021 gs transfer listesi gs transfer haberleri