Sofiane Feghouli: "Galatasaray her zaman birinci sırada olmalı"

Galatasaray
Sofiane Feghouli: "Galatasaray her zaman birinci sırada olmalı"

Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta Sarı-kırmızılıların üçüncü golüne imza atan Sofiane Feghouli maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Galatasaray her zaman birinci sırada olmalı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, bu sezon ilk kez ligde fileleri havalandırdı.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 11. lig maçına çıkan tecrübeli oyuncu, Göztepe karşısında takımını 3-1 öne geçiren golü kaydederken, kendi adına sezonun ilk golünü attı.

Sarı-kırmızılı ekipte 2017-2018 ve 2018-2019'da elde edilen şampiyonluklarda attığı goller ve gösterdiği performansla dikkati çeken Feghouli, 94. Süper Lig karşılaşmasında 22. golünü buldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Feghouli "Son maçtan sonra böyle bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Çok mutluyum. Çok güzel bir galibiyet oldu. Bu sefer gol attım, geçen sefer asist yapmıştım. Bunlardan daha önemlisi Galatasaray'ın olduğu yer. Diğer maçlara da iyi hazırlanmak ve kazanmak istiyoruz. Hafta içinde çok çalışıyoruz. Bugün bunun karşılığını aldık. Arda ve Belhanda bugün takıma katıldı ve iyi katkılar verdi. Trabzonspor deplasmanı kolay değil. Galatasaray her zaman birinci sırada olmalıdır. Bunun için çalışıyoruz. Trabzonspor maçına da iyi hazırlanacağız. Bizi zor bir maç bekliyor" dedi.

Ntvspor

Galatasaray sofiane feghouli