Sivasspor'dan Türk sporu için tarihi gol

Sivasspor Konferans Ligi
Sivasspor'dan Türk sporu için tarihi gol

DG Sivasspor-Ballkani maçında 37. saniyede gol atan Sivassporlu futbolcu Fredrik Ulvestad, Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki en erken golünü attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Sivasspor, sahasında Kosova ekibi Ballkani’yi ağırlıyor. Sivasspor 37. saniyede Fredrik Ulvestad'ın attığı golle öne geçti.

Verilere göre; bu gol aynı zamanda Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki en erken atılan golü olarak kayıtlara geçti. Golden sonra Ulvestad büyük sevinç yaşadı.

Ulvestad'ın 2. golü

DG Sivasspor’un Norveçli futbolcusu Fredrik Ulvestad, Ballkani ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 2 yaptı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarının üçüncü haftasında Kosova ekibi Ballkani ile sahasında karşılaşan Sivasspor'da takımın ilk golü Fredrik Ulvestad’dan geldi. Maçın 37. saniyesinde Ulvestad, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

30 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 2’ye çıkardı. Fredik, 2 golün 1’ini Spor Toto Süper Lig’de kaydetti. Müsabakaya 11'de başlayan Ulvestad karşılaşmanın 90. dakikasında maçtan çıkarak yerini Karol Angielski’ye bıraktı.

Erdoğan Yeşilyurt'tan 1 gol daha

Sivasspor’un futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt, Ballkani ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 2’ye yükseltti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarının üçüncü haftasında Kosova ekibi Ballkani ile sahasında karşılaşan Sivasspor'da takımın 1 golü de deneyimli futbolcu Erdoğan Yeşilyurt’tan geldi. Maçın 75. dakikasında Erdoğan, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

28 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 2’ye çıkardı. Erdoğan, 2 golün 1’ini Spor Toto Süper Lig’de kaydetti.

 

Kaynak: İHA

Sivasspor Avrupa kupaları futbol Fredrik Ulvestad