Sivasspor'dan müthiş geri dönüş! 'Yiğidolar' galibiyeti 90+7'de kaptı

Süper Lig Alanyaspor Sivasspor
Sivasspor'dan müthiş geri dönüş! 'Yiğidolar' galibiyeti 90+7'de kaptı
FOTOĞRAF: AA

Sivasspor, 1-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 90+2'de Roman Kvet ve 90+7'de Rey Manaj'ın kaydettiği gollerle 2-1 yendi.

Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Sivasspor rakibini maçın duraklama dakikalarında bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Yiğidolar'a galibiyeti getiren golleri, 90+2'de Roman Kvet ve 90+7'de Rey Manaj kaydetti.

Öne geçtiği maçta avantajını koruyamayarak sahadan puansız ayrılan taraf olan Akdeniz temsilcisinin tek sayısı ise 66'da Fatih Aksoy'dan geldi.

Kırmızı-beyazlılar bu sonuçla puanını 13 yaparak ligde 10. sıraya yükseldi, 10 puanda kalan ev sahibi ekip ise 11. sırada kaldı.

Ligin 11. haftasında Alanyaspor deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek, Sivasspor ise evinde Adana Demirspor'u ağırlayacak.

MAÇTAN SONRA İSTİFA KARARI

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Sivasspor karşılaşmasının ardından yapılan basın toplantısında istifa kararı aldığını açıklayarak şunları kaydetti:

“Bir karar verdim. Tabii işler iyi gitmeyince, bu tür durumlarda bir değişikliğin kulüp için de benim için de daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Onun için bugünden itibaren görevimden istifa ediyorum. Buraya gelmemizde vesile olan başkanım yönetim kuruluma, burada çalıştığım dönem oyuncu kardeşlerime, ekip yardımcı hocalarıma, çalışan kulüp personeline hepsine gerçekten çok teşekkür ederim.

Bundan sonraki süreçte de Alanyaspor'a başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bu şanssızlığı hem de oyunun karşılığını alıp hak ettiği yerlere gelirler. Üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim. Çünkü buraya gelirken çok büyük hedeflerim vardı."

Kaynak: Haber Global TV