Sevilla Salzburg maçı CANLI

UEFA Şampiyonlar Ligi
Sevilla Salzburg maçı CANLI

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu G Grubu'nda Sevilla ile Salzburg karşı karşıya geliyor. Saat 19:45'te başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Sevilla Salzburg maçı canlı izle. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda İspanyol ekibi Sevilla evinde Avusturyalı rakibi Salzburg'u ağırlıyor. 

Sevilla Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda? 

Sevilla ile Salzburg arasında oynanan karşılaşma saat 19:45'te başladı. Estadio Ramón Sánchez Pizjuán'daki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor. 

Sevilla Salzburg canlı maç izle

İki takım arasında oynanan son maçı Sevilla 2-0 kazanmıştı. 

Sevilla Salzburg maçı iddaa oranları

1: 1.53

0: 3.20

2: 3.85

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde çıktığı son 15 maçın sadece ikisini kazanabilen Salzburg (3B 10M), iki galibiyetini de deplasmanda aldı (4-1 vs Genk & 3-1 vs Lokomotiv Moskova).

İç sahada görev yaptığı 14 Şampiyonlar Ligi maçının 10'unu kazanan Sevilla Teknik Direktörü Julen Lopetegui (1B 3M), son iki karşılaşmadan mağlup ayrıldı (vs Chelsea & Borussia Dortmund).

Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği sekiz maçta altı gol atan Sevilla forveti Youssef En-Nesyri, sahada kaldığı her 64 dakikada bir gol sevinci yaşıyor. Faslı oyuncu, turnuva tarihinde fileleri havalandırdığı ilk üç maçta da duble yapan iki isimden biri konumunda (2002/03'te Marco Di Vaio).

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde kullandığı ilk 11'lerde maç başına en az değişiklik yapan takım Salzburg'du (toplam 4, ortalama 0.7). Sevilla ise bu alanda ortalama 3.6 değişiklikle beşinci sırada yer aldı.

Sevilla forması giyen Erik Lamela, Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk 11 çıktığı yedi maçta sekiz gole doğrudan katkı sağladı (2 gol & 6 asist).

Sevilla Salzburg maçı canlı izle Sevilla Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda Sevilla Salzburg maçı iddaa oranları EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle Sevilla Salzburg exxen şifresiz canlı maç izle Sevilla Salzburg maç linki justin tv izle selçuk sports hd izle