Sevilla, Marcao için İstanbul’da!

İspanya La Liga Galatasaray
Sevilla, Marcao için İstanbul’da!

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın yöneticileri, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'nun transferini tamamlamak amacıyla İstanbul'a geldi.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Galatasaray'ın Brezilyalı yıldız savunmacısı Marcao'yu kadrosuna katmak isteyen Sevilla'nın yöneticileri, transferi tamamlayabilmek için İstanbul'a geldi.

Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen ve kendi için gelen tekliflerin değerlendirilmesini talep eden Marcao için Zenit de devrede. Rus temsilcinin yöneticileri de hafta içinde İstanbul'a gelecek.

Sevilla ilk teklif olarak 8.5 milyon Euro bonservis + 1.5 milyon Euro bonus; Zenit ise 12 milyon Euro bonservis teklifinde bulundu.

İspanyol ekibiyle yarın görüşecek olan Galatasaraylı kurmaylar, rakamın toplamda 15 milyon Euro’ya çıkarılmasını isteyecek. Sevilla eğer kulübün talep ettiği rakamı önermezse, Aslan bu kez de İstanbul’da Zenit ile masaya oturacak.

2018/2019 sezonunun devre arasında Chaves'den 4 milyon Euro bonservis karşılığında transfer edilen Marcao, Galatasaray formasını bugüne dek resmi maçlarda 140 kez terletti ve 2 gol - 1 asist üretti.

26 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılı takımla 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Diğer

Galatasaray Marcao Sevilla Galatasaray transfer haberleri İspanya La Liga